Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem sa montiranjem usisnika
JogFromYamaha:
ajd reci kolko je taj zamjenski ventilator veci od orginala tvojeg ili na koji se nacin fizicki razlikuje
:glasses9:
sretno s montazom
enel:
--- Citat: JogFromYamaha - 07 Srpanj, 2010, 12:14:39 ---ajd reci kolko je taj zamjenski ventilator veci od orginala tvojeg ili na koji se nacin fizicki razlikuje
:glasses9:
sretno s montazom
--- Kraj citata ---
Razlika u velicini je primijetna, nije ogromna, al se razlikuju. Ovaj zamjenski tamam stane, da je veci, ne bi mogao stati. Precnik zamjenskog ventilatora je veci kao i lopatice na njemu. Kada sam montirao i upalio puno vise je zraka bacao i hkladio. Sada kada dodam gas cuje se tiho "vijuuuuuuuu" sto mi je sexy :laughing7:
Luka 0101:
--- Citat: enel - 07 Srpanj, 2010, 18:45:38 ---Razlika u velicini je primijetna, nije ogromna, al se razlikuju. Ovaj zamjenski tamam stane, da je veci, ne bi mogao stati. Precnik zamjenskog ventilatora je veci kao i lopatice na njemu. Kada sam montirao i upalio puno vise je zraka bacao i hkladio. Sada kada dodam gas cuje se tiho "vijuuuuuuuu" sto mi je sexy :laughing7:
--- Kraj citata ---
:glasses9: :glasses9: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
vktr:
--- Citat: ivanm - 07 Srpanj, 2010, 11:00:51 ---takav sam ja imao usisnik na piaggiu, izbušio 3 rupice na plastici i zašarafio..
--- Kraj citata ---
misliš na peugeotu :icon_biggrin:
pajo:
neki kinezi tipa luna,npr:moj je ima seriski ugrađen oversize ventilator.pa kad sam uzeo str8 ventilator sam vidio da nema ama baš nikakve razlike.razlika je samo na minarelli AC ventilatoru koji je dosta manji od kineskog i oversize ventilatora
edit:tek sad vidio da si ti uzeo obični ventilator?ovo ti je oversize vetilator koji bude na kinezima(bijeli) i str8 oversize vetilator(carbonlook)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju