Općenito > Generalno o skuterima

valvoline 2t ulje

<< < (10/11) > >>

danc00:

Ovo je ulje koje ja imam, jel to onda dobro za Aerox ili ne? I jel imal pravo serviser kad je rekel da ne uljevam u rezervar ulja nego da ručno delam mješavinu....s obzirom na to kaj piše otraga.

No prije sam uljeval to ulje u rezervar i uredno je pumpa pumpala i ulje se trošilo pa ne razmem kak more biti pregusto!? Ak se troši.

S.F. sf2:
daj dosta filozofije,toci taj valvoline i vozi,ovo kaj pise iza se mislim odnosi na injection valjda,i ne trebas radit sam mjesavinu,zato su i napravili automatsku mjesalicu na skuterima

Dunlop:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Srpanj, 2010, 16:41:56 ---koji midrace imaš?

šta ti znači ne tjeraš ga u crveno?
Pa skuter je u crvenom stalno  ::)

scooter exoert ide sa base sve do midrace-a a može i midrace premda je preporučljivije 710, ili 800 ili neku drugu sintetiku

--- Kraj citata ---
imam neki polovni malossiev kit kupio ga od frenda imao je mozda 200km ali radi ko urica.. sto se tice tjeranja u crveno... znam da je u crvenom no kod zadnjeg stupnja prijenosa ga ne forsiram uopce ne forsiram skuter zato imam sr... XD

JogFromYamaha:
to synpro ti je 100% sintetika za premix
znaci samo ako sam stvaras mjesavinu

ako ti je serijala skuter onda durablend 2t i miran si

ja sam na kitu vozio koktel od 2 litre durablenda s 1 litrom synpower i tak 28000km i masina se veselila nema riseva, nema garezi i ostalih gluposti

danc00:
 :headbang:
U redu....samo da nisam sjebal kaj sad kad nisam točil dva-tri tanka, neg sam ručno radil :laughing9:

@JogFromYamaha

e tak možete do sutra, ovaj veli toči ti veliš nemoj. Imam malo više tog ulja, ni sam ga ja kupoval ja sam ga dobil, pa reko da ne bacam.

A ak radim ručno, onda mi pumpa pumpa na prazno i može krepat, ili nemre?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju