Općenito > Generalno o skuterima

valvoline 2t ulje

<< < (8/11) > >>

Dunlop:
bez problema ga guta... nis ti nece bit od jedne litre...

pazdrkan:

--- Citat: S.F. sf2 - 07 Srpanj, 2010, 12:00:37 ---onda su to pravi serviseri  :laughing6: :laughing6: daj molim te,lovacke price,moj skuter je evo 7 godina na mjesalici i tocena su sva moguca ulja od ine,shell,valvoline,castrol i nista mu nije,to ti je ko da mi serviser recimo za auto kaze-automatski klima uredjaj vam nije dobar,najbolje da vi sami regulirate temp.  :laughing6: :laughing6: :laughing6:  Jedino ako ti hoces biti ,,pravi,, tuner i imas bijesnu pilu za drag pa pazis na svaki gram koji ti je na skutu  :laughing6:

--- Kraj citata ---

ja vozim isto godinama svaša i nikad nisam eliminirao mješalicu, bilo bi bolje al mi se ne da....

ljudi koji puno ulože u motre i voze trke primjerice ko moj frend neće sigurno riskirat zatajenje mješalice.....
po meni je bolje radit mješavinu sam al mi se ne da ko i večini nas ovdje...al ipak se slažem da je bolje sam mješat

primjerice na runneru mom onaj mali zupčasti pogoni i kad pukne a lako moguće ode sve u papar

S.F. sf2:
za trke se slazem ali za svakodnevnu upotrebu nema potrebe skidat,cemu si smanjivat komfor

Aerox007:
evo da ne otvaram novu temu....

Jel valja ulje Motul Scooter Expert 2t????

vec sam potrosio jedno 4 litre toga i nikakvih problema ali za svaki slucaj :dontknow:
Iso na bengu da kupim scoot sport i nije ga bilo pa otiso do tog ducana i pito jel imaju scoot sport reko nemaju, pa mi ponudio to ulje i uzel sam ga sam zato jer je aerox nacrtan gore pa da vidimo jel valja :toothy3:

evo i slikica ulja http://e-enduro.com/images/motul_2tscooterex.jpg

Dunlop:
Trebalo bi da valja nisam ga probao ali ipak motul

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju