Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Dotok goriva-problem

<< < (8/9) > >>

focus:
Hvala svima na savjetima i odgovorima,vidim da ste bili dosta aktivni hehehehe,e ovako situacija je slijedeca,promjenjena crijeva od vakuma i goriva,stavio sam providna crijeva,kupljen nov vakum ventil,izbacio sam filtercic koji ide izmedju rezervoara za gorivo i karba jer i on stvara neki mali otpor proticanju goriva pa hajd reko i to da probam, medjutim i dalje mi je samo malo zapunjeno crijevo za gorivo, tj nekih 10-15 cm od karba,znaci uopste nije zapunjen do kraja vakum ventila odnosno rezervoara, e sad ja mislim da ovaj vakum ventil jednostavno nije predvidjen za ovaj setup tj ne otvara dovoljno ventil koliko treba za 70 ccm,pa sad kontam probati nabaviti vakum ventil od nekog veceg sktuera npr od 125 il 150 ccm.

gogy:
Ne ja nezelim nikome pametovati onda meni neradi vakum ventil vec 10god od kad sam ga kupio a ni frendu neradi al nemam nikakvih lokvi ispod motora a i uvijek mi je posudica od benzila uvijek puna kako sad to ocito da mi taj ventil ni netreba a on dode 150kn.

gokiSP:
 :omfg:

Na runneru kad skineš crijevo curi gorivo iz njega. Iz karba ne curi, a ni iz crijeva ne curi dugo jer je i mali rezervar pod vakuumom. Ti se 10 godina voziš na neispravnom motoru. Pazi, zacvikat će.  :icon_thumright:

gogy:
Zasto bi zacvikao? Izgleda da onda nije valjao odkad sam ga kupio al nema veze nepredstavlja mi nikakav problem.

igor.sb:
:nevin:  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju