Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dotok goriva-problem
gogy:
99% sam siguran da plovak dobro nezatvara jer da dobro zatvara gorivo nebi smijelo curiti. Jer kad iscupas crijevo od goriva sa karburatora gorivo ce ti curiti, znaci da plovak zatvara gorivo nesmije curit u filter ili bilo gdije.
SPecial:
--- Citat: gogy - 10 Srpanj, 2010, 00:02:28 ---99% sam siguran da plovak dobro nezatvara jer da dobro zatvara gorivo nebi smijelo curiti. Jer kad iscupas crijevo od goriva sa karburatora gorivo ce ti curiti, znaci da plovak zatvara gorivo nesmije curit u filter ili bilo gdije.
--- Kraj citata ---
Gorivo ne smije curiti kad izvuces crjevo od dovoda goriva u karb (ako je skut ugasen i kljip miruje).
Dajte nemojte vise ponavljati nepotrebne postove jer je covjek dobio korisne informacije.
gogy:
Sta pricas kad neznas kad crijevo od goriva izvadis iz karburatora gorivo ce ti skroz curiti dok se taj mali spremnik neisprazni znaci iscurit ce ti oko 1-2dl
SPecial:
--- Citat: gogy - 10 Srpanj, 2010, 00:11:40 ---Sta pricas kad neznas kad crijevo od goriva izvadis iz karburatora gorivo ce ti skroz curiti dok se taj mali spremnik neisprazni znaci iscurit ce ti oko 1-2dl
--- Kraj citata ---
Iscurit ce ti dok skuter radi ili ga verglas,a dok je ugasen i klip miruje ne moze curiti jer vakuum ventil zaustavlja protok goriva (jer nema vakuuma dok klip stoji).
Da ne znam ne bi govorio.
SPecial:
--- Citat: gogy - 10 Srpanj, 2010, 00:11:40 ---Sta pricas kad neznas kad crijevo od goriva izvadis iz karburatora gorivo ce ti skroz curiti dok se taj mali spremnik neisprazni znaci iscurit ce ti oko 1-2dl
--- Kraj citata ---
Da je tako kao sto si napisao ispod karba bi ti bila lokvica svaki put kad skuter stoji ugasen jer bi na odzracnik od karba ispustao gorivo van zatvarao plovak dotok goriva u casicu ili ne,jer radi na sistemu preljevanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju