Tehnički kutak > Injection

ležaji...

(1/3) > >>

Daci:
koje ležaje radilice ste stavljali unutra kad ste ih mijenjali....znam da onaj u malom bloku ima u više verzija ..uglavnom taj mislim stavit NTN u c3 verziji samo neznam još dal polyamidni kavez ili čelični ...više ne zanima koji ste stavljali kod variomata jer ima samo jedan u toj dimenziji ....skf bb1-3065 c ...mene sad buni ta oznaka ...ovaj je samo c i nema ga u drugim tolerancijama ... uglavnom NTN ima isti takav ležaj

ive_91:
ja sam stavio sebi i frendu taj skf poliamid, a sa druge strane je bio mislim skf celicni ak se ne varam... kod frenda je radilica bila sjebana pa sam i to sredio bio i drzi mu jos i sad mislim da je prosao nekih 15k km od onda i nema nist lufta i dalje radi mirno i stalozeno.

Daci:
a jel znaš oznaku tog drugog lagera...a kaj je dosjed na radilici bio sjeban ??

ive_91:
kod varia, neznam sad bilo je prije godinu dana, od onda nisam techa pod prstima imo. njemu je ubiti lezaj bio dobar ali mu se dosjed pohabao (mana kod techa) i bilo je lufta mm i nesto, nakon tog sam tockasto navario gore pa otokario pa ponovo i onda je to majstor sve fino spotokaril i super sve.. a bilo je da ce puknut, da ce se spigat, da ce nezz kaj sve bit.. na kraju nit se spigalo, nit puklo nit nez kaj..

ugl. lezaj kod njega radi.. i on ima oba polamid i tise radi tj. kad se stavi uho kod radilice necuje se nist osim kompresora dok se limeni uvijek malo cuje.. onak specifican zvuk.

B.E.G.A:
Imam ti ja u inboxu pm od onog lika iz lagerosa,dao mi je neke savjete i ima jos nekih ponuda vezano za nase lezajeve,pa kad budem na kompu stavit cu tu copy-paste ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju