Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nemoguće skinut torx šarafe koji drže disk na glavčini????

<< < (3/4) > >>

vjeko86:
a možeš ga i sa manjim svrdlom izbušiti,
tako sam ja na jednom roxu vijak iz cilindra izbušio,malo prošao sa ureznicom i kao novo

vktr:

--- Citat: luna500rr - 05 Srpanj, 2010, 18:36:20 ---Imaš li varilicu?
U taj izglodani utor ubacis neki drugi saraf s normalnom glavom varis ga lagano okolo da dobro uhvati i odvijes, jbga da si u blizini ja bi ti to s gustom napravio...
Bez varilice mozes i na par nacina al ce ti disk marendat :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma može i disk marendat, može dobit i repete ako treba,  ionak ga skidam da stavim drugi  :toothy10:
aj da čujem koji su načini, a mex ga je skinuo sa šarafcigrom, nabijo je u šaraf s boka sa čekićem preko šarafcigera, jel to ok?

bi ja i sa švas aparatom ali nikakok da naučim švasat kak se spada

zipst:
a ako sve skidas, sta se mislis, brusilicom napravi tarez i sa vecom kacavidom, a ako tako ne uspujes, onda tako s boka po zarezu ;D jer ako sad budes tuka tako, samo ce ti klizit kacavida i neces nista napravit :dontknow:

pixa.93:
samo sile malo jos daj.ak su jako zapekli onda idu teze.naspricaj ih navecer malo s wdom pa nek otpuste i onda opet probaj

SPecial:
Nece kacavida klizit.
Te vide se na pistolj odvidavaju jer pistolj trzne i otpusti.
Napravi ono sto je napravio Mex,sjekacem napravi zarez na vidi,a onda kad bude dovoljno dubok tuci u bok,da ga odsarafis. Tesko je pricom objasniti,ali kada vidis nije problem shvatiti. Tako sam ja svoje odvidavao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju