Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Moze li topova kajla smanjiti vjek base kita?
Matej28:
ma nemislim pun k**** kilometara...al me zanimala dugotrajnost svega...
Crazy Kuree:
--- Citat: Matej28 - 05 Srpanj, 2010, 22:23:36 ---ma nemislim pun k**** kilometara...al me zanimala dugotrajnost svega...
--- Kraj citata ---
s tim možeš minimalno skratit vijek trajanja, više bi skratio da staviš neki auspuh koji se vrti za 1000 obrtaja više već sadašnji, a ljudi s base kitem pređu po 10000km na nardu i promjene karike i idu dalje. najviše vijek skraćuje kad je hladan skuter pun gas i loše ulje pod uvjetom da je sve ostalo super
Matej28:
a i to sto kazes....a sad cu si prvo stavit neke druge stvarcice pa cu si i to narucit...nego mene zanima koje su gume najbolje za motor?...ja sam imao sava sporty i bile su mi odlicne...sad me zanima dali ima guma koje su jos bolje :drunken_smilie:
Jump33r:
Po meni Sava sporty je najvece smece od guma koje postoji(smrt na cesti)...sad neznan za tebe i tvoju voznju ali svaka guma je dobra kad je nova,pa i Sava...
Jeli me moze neko prosvjetiliti sta je to KAJLA?????? :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: Jump33r - 06 Srpanj, 2010, 16:06:15 ---Po meni Sava sporty je najvece smece od guma koje postoji(smrt na cesti)...sad neznan za tebe i tvoju voznju ali svaka guma je dobra kad je nova,pa i Sava...
Jeli me moze neko prosvjetiliti sta je to KAJLA?????? :dontknow:
--- Kraj citata ---
imas u ovoj temi:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,34960.msg533459.html#msg533459
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju