Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dell 17,5 klipić
(1/1)
luna500rr:
Dao mi kolega dellorto 17,5 bez klipica igle i tih stvari, ja sam ga stavio na lunu ustelao s airboxom al imam problem jer imam klipic od 12mm dellorta i klipic s luninog mikunija, oba su nesto uza pa negdje vuce malo viska zraka dok je u leru, kad se da malo gasa nesmeta al se na leru gasi...
Sestru cu uputit u piaggio centar neka kupi novi klipic ili ako netko ima za prodat moze i polovan koliku god hoce cjenu, samo me zanima koji da uzme, oba koja imam su 30 a trenutno je na luni full base setup...
Luka_B:
na runneru na baseu sa dellorto 17.5 imam 40 klipic, igla se nemrem sjetit koja je, al mislim da ti piaggio ne drzi dijelove za fergazere ali mozda grijesim.
luna500rr:
--- Citat: Luka_B - 05 Srpanj, 2010, 16:27:00 ---na runneru na baseu sa dellorto 17.5 imam 40 klipic, igla se nemrem sjetit koja je, al mislim da ti piaggio ne drzi dijelove za fergazere ali mozda grijesim.
--- Kraj citata ---
Ispod piaggio centra di su skuteri, kraj jockera, ima jedna trgovina isto je piaggio nesto i drzi pun racku djelova sve zivo i nezivo sto je malossi izmislio, tu sam dosada kupovao dizne, redsponde, rolice, klip... Znam da imaju igli i klipova, igle imam mislim dvije ili tri?
zipst:
lol, pa to je piaggio, samo je gore salon za skutere, a doli su dijelovi :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju