Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko Keeway F-Act 50

<< < (2/4) > >>

neven92:
ja sa svojom sa tri rolice  uvjek postizem brzinu od 70,ponekad i 75 po luninom brzinomjeru...al potrosnja nikad nije bila da sam presao 120 km a da rezervoar nije prazan...znaci nekih 4,5 l....ta tvoja brzina je nekako mala za tu potrosnju,jedino ak imas digitalni brzinomjer i ak su oni nesto precizniji...inace ja mislim da bi to bolje trebalo ici...   :dontknow:

animatrix:
sve ovisi o tezini vozaca, ja imam oko 85kg, frend koji je 20kg laksi od mene uvijek uhvati oko 5kmh vecu maksimalnu na skuteru..
provjeravaj malo cesce te rolice ako furas na 3 samo... ja sam vrtio oko 2000km sa 3 rolice i vec su se lagano potrosile..

dejo_vu:
Pozdrav ljudi,hvala svima na brzom odgovoru...
Da trosi ko avion a neide,imam idigitalni sat pa sam konto da on laze i da idem brze pa da zato tako trosi,isao auto pored mene i pokazuje isto 60 kod mene 60 u autu. Na servisu kad sam ih pitao za potrosnju kazu pa to tako treba on malo vise trosi neko sotali motori sa tim motorom,rekli su mi gde se sve taj motor ugradjuje ali sam zaboravio mislim da je spomenio neki skuter od honde isto...
Znaci rolnoice trebam zameniti,pomogucnosti variomat ili remen ako sma dobro razumeo i nesto na kvacilu...Super,sad bar znam za pocetak sta da radim samo jos moram naci nekog ko ce to znati odraditi jer oni u servisu s eu sukuter razumeju kao i ja .... A sta je razlika izmedju tih rolnica neko kaze 5.5 neko 5 neko 3,7 ucmu je razlika sa manjom bolje ide a konacna brzina je manja ili obrnuto ?

P.S
E da niz nizbrdicu navuce 70 km na ast nekad ivise malo...to valda znaci da niej blokiran taj cdi ? imam 80 kg nisam bas ni pretzak da se samnom muci :)

neven92:

--- Citat: animatrix - 05 Srpanj, 2010, 12:16:45 ---sve ovisi o tezini vozaca, ja imam oko 85kg, frend koji je 20kg laksi od mene uvijek uhvati oko 5kmh vecu maksimalnu na skuteru..
provjeravaj malo cesce te rolice ako furas na 3 samo... ja sam vrtio oko 2000km sa 3 rolice i vec su se lagano potrosile..

--- Kraj citata ---

ja imam 97 kg i samnom tak vuce kak sam i napisao....a rolice vidim da se trose jako ,al bolje i tak nego da ga guram u brijeg...
a sto se tice cdia nije ti blokiran ak kazes da nizbrdo ide 70 i vise...

zule020:
Čuj ja ti imam keeway matrix 50 imam kit polini 70 dukatijevu bubinu cdi odblokirani role 5.2 64 diznu i neide vise od 69 a nizbrdo 72 najvise tako da nemoj se ljutit govorim iz svoga iskustva  nediraj ga i bit ce sve u redu kod mene svako malo nešto ode  i prodaj i uzmi polovni neki.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju