Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnja -> Dj-Sb-Žu-Vk-Vu-Dj

<< < (3/5) > >>

Bokygs:
Svaka čast na volji za toliko putovanje sa 50cc skuterom :headbang:

animatrix:
mnogi pogresno shvacaju bit takvog djira, kad idemo recimo grupno negdje, onda decki sa jacim kosilicama uvijek mazu koliko ide, razdvojimo se i cijela voznja gubi smisao ako nismo u grupi... kad se tako ide vozati, nije bitno kad ces stici na odrediste, bitno je razgledavati, zezati se, lagano voziti 50ak kmh sa podignutim vizirom i uzivati...

mhr-team:
svaka čast momče, stvarno uživancija ovakvu rutu napravit, još da si imao društvo  :notworthy:
lijepa tema, svaka čast  :icon_thumright:
jedino što za takve stvari treba imati "noramalan" skuter, jer ipak mislim da malo nabrijaniji skuteri nisu baš pogodni za baš takve rute od 200+km....
recimo da sa base kitom može, midrace već ono do 100 u komadu, a high end nebi ni spominjao, on je za đir od 20km i to vikendom  ;D

za ovo mi je najbolji skut tipa beverly, nexus, vxr,..... dušu dali  :icon_thumright:

istipa622:
super :headbang:

iii ovaj solarij mi je poznat....prije koji dan smo frend i ja isli obić novu HE Lešće i naravno u kratkim rukavima i on i ja...i ako se vožnja malo odužila kad ono drugi dan ruke crvene a ostalo sve bijelo...sada me sram uopce skinut se kada dodem na kupanje  :laughing7:

Gizmo.:

--- Citat: animatrix - 04 Srpanj, 2010, 17:19:27 ---kad se tako ide vozati, nije bitno kad ces stici na odrediste, bitno je razgledavati, zezati se, lagano voziti 50ak kmh sa podignutim vizirom i uzivati...

--- Kraj citata ---
e tako si i ja razmisljam  :icon_thumright:

--- Citat: mhr-team - 04 Srpanj, 2010, 18:41:07 ---jedino što za takve stvari treba imati "noramalan" skuter, jer ipak mislim da malo nabrijaniji skuteri nisu baš pogodni za baš takve rute od 200+km....

--- Kraj citata ---
pa da, to si svakako u pravu, ali iako je serijala, treba imati na umu da je to 50ka, a ne mozes ni od nje ocekivati da ce 5h raditi na max gasu bez da se pocne buniti  :icon_tongue:
 Zato ja uvijek vozim laganim tempom od (po njegovom satu) 60-65, a max ide do 75 :P

--- Citat: mhr-team - 04 Srpanj, 2010, 18:41:07 ---za ovo mi je najbolji skut tipa beverly, nexus, vxr,..... dušu dali  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa da, s tako cime bi bila prava uzivancija kruzati ravnicom   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju