Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnja -> Dj-Sb-Žu-Vk-Vu-Dj
Gizmo.:
Evo jos jedne (za skuter) poduze rute. Đakovo-Lijeskove vode-Slavonski Brod-Županja-Viknkovci-Vukovar-Đakovo. 230Km, kaže Google Earth. Pakiranje je obavljeno dan prije, tak da sam samo natenkirao i ponio jedan kanistar rezerve da ne moram putem gnjaviti s benzinskama i tko zna kakvim gorivima :P
nisam uopće skužio da je cesta do lijeskovih dijelom kaldrma..i to jebena... sve neko krupno kamenje i prasine za poluditi...
ali bilo je i lijepih puteva...
na lijeskovim sam se mislio baciti al gledam tamo sve zaraslo u šaš i to...reko nema šanse xD a i oni tigrasti komarci su davež živa...morao sam pišati sa zatvorenim vizirom -.-
samo sam nabrzinu popio malo vode i gass dalje :P
Kod broda sam se samo slikao s tablom i okrenio nazad...nisam bio raspoložen za razgledavanje pošto sam tamo već bio par puta
drugo stajanje je bilo kod nekog ogromnog ribnjaka...ili što li je to već- nemam pojma...iako vode kol'ko očeš-komaraca nigdje! jesss... tako da sam se tamo malo duze i zadrzao...jeo, pio, protegnio noge :icon_biggrin:
U Županji sam imao čak jedno skretanje da izađem iz grada i naravno uspio sam krivo skreniti...stalno sam se vrtio u krug da nađem tu jednu cestu...ljudi u kafiću su se već počeli smijati kad sam 5. put prošao kraj njih xD
Još jednom sam stao na odmorištu Kunjevci, samo na 5 minuta da nadosipam gorivo i onda pravac vinkovci
nemam sliku odmorišta, ali stvarno je super uređeno..hotel, kafić,benzinska, nogometno i odbojkaško igralište...ma milina
Gizmo.:
Na samom ulasku u Vinkovce kolona ogromna...jedno 30auta i u daljini na cesti parkirano jedno 20tak motorista, probijem se po lijevoj a ono belaj (slikano sa diskretne udaljenosti, pa si malo zoomajte ako vas zanima)
koliko sam skužio auto je krenio pretjecati neku kolonu, što li već, motorist je preživio, na sreću!
Polako sam došao do vukovara, provozao se malo gradom i krenio nazad
i tako pratim kratke upute koje sam si napisao, i dođem do skretanja kad ono pirotehničari okupirali cestu.
e tu sam se naživcirao, ne toliko što tu ne mogu proći, nego jer sam morao 6puta stajati, ispitivati ljude gdje teba ići...izvozali su me ko malog majuna. Izgubio pol sata na vožnju u krug. :eek:
Poslali su me fino na neki makadam prema mrzoviću...11Km čistog seksa -.- mislim da je vibrator kamilica naspram ovoga...
Nisam još gledao kojim sam to putem išao od Vk do Dj ali ovo mi je upalo u oko...trebao sam ići iz Mrzovića u Kešince (zelenim putem), i pitam u selu gdje trebam skreniti i pošalju me fino ljubičastim :hmh:
tad sam se upitao koji k ne nosim kartu, al dobro...na greškama se uči :P
iii eto, nekako sam i stigao natrag u Đakovo. Krenio u 10, stigao u pola5...napravio sam svega 3 pauze i jos par stajanja radi slikanja i pitanja za put...oko 1h ne-vožnje :P Pređeno 235km za samo 60kn, a jos sam i dobio besplatan solarij :jerk:
vjeko86:
fantastično,odlično,svaka čast,baš sam se neki dan pitao kad će nova ruta,znam da si u prošloj temi spominjao đir do Sb,
no dobro,solarij je :icon_thumright:
zoki003:
Eto to se zove uzivanje duga ruta,eh da je jos netko isao sa tobom bilo bi super :hello: :hello:
cosa_wp:
svaka čast imas muda do poda ici sam na putovanje neznam bas tko bi to sam napravio i sa jacim motorom!!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju