Tehnički kutak > Tuning skutera

spuh morini karb i morini ditech

<< < (3/4) > >>

igor.sb:
vidio si sad temu, i nije ti jasno a sve pise

da pase, jel bega i iwo imaju s karba na ditecu

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Nikola18 - 05 Srpanj, 2010, 15:58:03 ---oce ic kaj gore di tech ak se stavi zx koji je bio na carb verziji??

--- Kraj citata ---
neće ti ić!

jedan dečko iz Ri je stavio ZX-a na ditecha i nije ga mogao uštelat nikako i nakraju ga je prodo, a ZX za ditecha i ZX za karb su sasvim drugačiji jer lonac od ovog za ditech je nešto drugačiji i sam auspuh stoji vodoravno dok je od karba zakošen prema gore ;)

Uglavnom ak oćeš ZX onda si bar nabavi ovaj za ditecha kad već možeš

igor.sb:
sta je onda s tobom, begom i dacijem (ne znam jel postoji za didija rr, ne da mi se kopat)

vi mozete imas spuhove za karb  ::)

Iwo SR Tuono:
prenosim iskustvo

s druge strane kad već postoji ZX projektiran za ditecha s kojim motor ide nenormalno sa 50cc i svim serijskim zašto onda uzimat od karba i patit se

ja npr vozim 70cc i lasera za karb sa 4.4gr rolinama, dok zx-a se vozi sa 6-7gr jer rezonancijsko područje je veće i ZX na niskim okretajima daje najviše, a tu je ditech najjači, dok laser traži jako visoke okretaje i rezonancijsko područje je jako maleno tako npr ja nemogu voziti skuter normalno ako on nije tik do prevrtavanja kroz cijelo ubrzanje i ako fulaš gramažu rolina s tim auspuhom za 0,2gr tebi motor padne u rupu i više ga nemožeš dić u okretaje pogotovo ako ideš uzbrdo,to se sad potvrdilo sa kombinacijom rolina prosjek 4.5gr motor je mrtav ubrdo, dok sa 4.35gr leti

teško je objasnit, praksa je nešto lakša

Nikola18:
ja opce nisam postavio pitanje jel pase...neg oce ic sta losije=gore  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju