Tehnički kutak > Tehnička pitanja
izrada dihtunga
animatrix:
hm, ja imam isto prsten na auspuhu pa sam ga samo nasarafio na cilindar i dihta savrseno... prije sam imao zx-a bez prstena pa sam se patio danima da slozim pristojan dihtung...
mozda da probas drugacije zatezati auspuh, uzmes nasarafis samo gornji nosac auspuha, da mozes cimat gore-dolje auspuh, nasarafis ga kako treba na cilindar i tek onda donji nosac..
Matej28:
nego pogledaj kako ti sjedaju nosaci auspuha...probaj auspuh ucvrstit samo na cilindru pa vidi dal ga pusta.
mene je hebalo to sto kad stavim nosac auspuha mi pusta...ja izludio...pa kad sam stavio ove brtvice bilo dobro..
nego da vidis kako su dobre te brtve..komad ti je par kuna i uzmes 2 komada..
malo ih sabijes cekicem da se rasire i da budu iste obe.
mora brtvit....
meni trenutno brtvi auspuh malossi za piaggio masine na aprili koja ima minareli...:D...gotovo nemoguce... :drunken_smilie:
:icon_thumright:
luna500rr:
Najbolji materijal za brtvu izmedju cil i spuha je klingerit, gdje je stegnut drzi zauvjek, gdje smeta protoku ispusnih plinova izgori :icon_thumright:
Matej28:
tako je...ja sam gore napisao debela brtva cilindra...nisam napisao klingerit jer nisam znao jel je kligerit ili klingerit... :drunken_smilie:
zipst:
--- Citat: luna500rr - 03 Srpanj, 2010, 23:31:22 ---Najbolji materijal za brtvu izmedju cil i spuha je klingerit, gdje je stegnut drzi zauvjek, gdje smeta protoku ispusnih plinova izgori :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju