Tehnički kutak > Blokade
blokade na formuli 50
Damir 2T:
jedan susjed je kupio formulu 50 i motor je mrtav nejde preko 60 pa me zanima gdje ima blokade,jako cudno se ponasa das mu gas a on jedva krece i tek na nekih 15 kmh dobije zvuk i snagu kakva bi trebala bit na samom startu,kod kretanja nema zaletavanja u vise okretaje nego koda krece sa 1000 rpm a i frga je 12 i na cukici je 28000,brijem da to treba raskopat :toothy10: ajmo narode pomagaj :icon_scratch:
speed:
cek cek malo,hoces rec da je s blokadom vozeno 28 000 km,jel tesko pali ili vuce ubrdo
Damir 2T:
--- Citat: speed - 13 Rujan, 2007, 22:14:37 ---cek cek malo,hoces rec da je s blokadom vozeno 28 000 km,jel tesko pali ili vuce ubrdo
--- Kraj citata ---
pa najvjerovatnije kad ni nizbrdo nece preko 60,da teze upali i nebi ga dobio da radi na leru da se jebes ili se previse zaletava ili je ler premali druge nema i ja mislim da je tu problem sa usisnim lamelama sto se lera tice.
Covjek od kojega ga je kupio veli da je mjenjo karike i ko zna sta jos e da rolice remen a da nije lik prelagane role stavio pa zato nema sus ja brijem da je i da to sve treba rastocit pa da se vidi kaj je kaj nije
vpucko:
--- Citat: Damir 2T - 13 Rujan, 2007, 22:32:32 ---
--- Citat: speed - 13 Rujan, 2007, 22:14:37 ---cek cek malo,hoces rec da je s blokadom vozeno 28 000 km,jel tesko pali ili vuce ubrdo
--- Kraj citata ---
pa najvjerovatnije kad ni nizbrdo nece preko 60,da teze upali i nebi ga dobio da radi na leru da se jebes ili se previse zaletava ili je ler premali druge nema i ja mislim da je tu problem sa usisnim lamelama sto se lera tice.
Covjek od kojega ga je kupio veli da je mjenjo karike i ko zna sta jos e da rolice remen a da nije lik prelagane role stavio pa zato nema sus ja brijem da je i da to sve treba rastocit pa da se vidi kaj je kaj nije
--- Kraj citata ---
da ima lagane role svejedno bi imao onaj prvotni sus jer kad tad bi ga razvrtio, sto se rola tice jedino moze imat preteske pa da ga odma rasiri!!!!
Mr J:
Formula ima jedino blokadu na variomatu, kruna sa 3 vijka koja se pricvrsti na variomat di su kuglice...
Treba napraviti servis skutera, inace skuter ide ludjacki dobro, jedna od najbrzih serijskih 50ica... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju