Tehnički kutak > Tehnička pitanja

TGB- ide u okretaje u leru

(1/3) > >>

djsmola:
Znaci,kad nastimam ler da radi fino onda odjednom samo ode u okretaje i vrti se ko lud,onda kad malo dam gas okretaji padnu i skuter se ugasi! Sta da vise radim,poludjet cu?? NOrmalo ide i sve super samo me to sexa!!

Btw jel zna ko koliko je zavrnut onaj sarafic za zrak na tgb.u serijsko da znam tako stavit otprilike?

pralas:
zasarafi ga do kraja,i odvrnu za 1 i pol krug pa probaj...ako ne bude dobro otic cu ja uslikati svoj karbmpa cu ti staviti sliku...i svjecica mi je savrsena,samo sto je meni dizna 72 i nije nastelan kao sto je ser. bio  ;D
tj. moro sam ga sam ustelat da bi svjecica bila boje cigle i suha kao barut :icon_thumright:

djsmola:

--- Citat: ivan pralas - 03 Srpanj, 2010, 15:49:13 ---zasarafi ga do kraja,i odvrnu za 1 i pol krug pa probaj...ako ne bude dobro otic cu ja uslikati svoj karbmpa cu ti staviti sliku...i svjecica mi je savrsena,samo sto je meni dizna 72 i nije nastelan kao sto je ser. bio  ;D
tj. moro sam ga sam ustelat da bi svjecica bila boje cigle i suha kao barut :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

probao sam odvrtat 1.5 krug al nista, za poludit

pralas:
aj idem ja uslikati karb,iako ti mozda ni to nece biti dobro,pogotovo ako imas diznu 60...najbolje da stavis diznu 68 i nastelas karb ovako kao ce biti na slici,i smjesa je super :icon_thumright:

pralas:

evo nadam se da ce ti pomoci,nezz koliko se vidi :icon_thumright:...probo sam sto bolje uslikati :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju