Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
OBAVEZNO POGLEDAT Nix.jet izbacen bez razloga...
Ivan_drifter:
AUTOR TEME- Nix.jet
ZAŠTO SAM IZBAČEN S FORUMA??? MOLIM DETALJNO OBJAŠNJENJE, NISTE UOPCE U REDU IZVOLITE ME VRATIT NATRAG JA NI KRIV NI DUZAN NAj****, NISTE NIMALO U REDU!!" IVANU DREIFTERU SAM OMOGUCIO DA VAM SE JAVI KAD JE BILO ONO KRITICNO RAZDOBLJE, SAMO ZELIM CUT RAZLOG IZBACIVANJA!! JEDNOSTAVNO NISTE NORMALNI I NIMALO U REDU STVARNO STE KRAJNJE BEZOBRAZNI I NEMAM NITI JEDNU DOBRU RJEC ZA VAS TRENUTNO. DECKI MOJI RAZOCARALI STE ME...NEZNAM STA DA VAM KAZEM...
Faba:
--- Citat: Ivan_drifter - 03 Srpanj, 2010, 00:23:06 ---AUTOR TEME- Nix.jet
ZAŠTO SAM IZBAČEN S FORUMA??? MOLIM DETALJNO OBJAŠNJENJE, NISTE UOPCE U REDU IZVOLITE ME VRATIT NATRAG JA NI KRIV NI DUZAN NAj****, NISTE NIMALO U REDU!!" IVANU DREIFTERU SAM OMOGUCIO DA VAM SE JAVI KAD JE BILO ONO KRITICNO RAZDOBLJE, SAMO ZELIM CUT RAZLOG IZBACIVANJA!! JEDNOSTAVNO NISTE NORMALNI I NIMALO U REDU STVARNO STE KRAJNJE BEZOBRAZNI I NEMAM NITI JEDNU DOBRU RJEC ZA VAS TRENUTNO. DECKI MOJI RAZOCARALI STE ME...NEZNAM STA DA VAM KAZEM...
--- Kraj citata ---
dvostruki racun definitivno nije bez razloga :angry7:
igor.sb:
ovo je oglasnik ::)
ps. sorry neno morao sam :toothy3:
Ivan_drifter:
AUOR ODGOVORA: opet Nix. jet
Ne ovo nije dvostruki racun mi smo najbolji frendovi i neko vrijeme on nije imao pristup internetu uostalom nije nimalo tesko provjerit racune IP adrese su nam razlicite, E-mail adrese su drugacije, mi smo druaciji mislim nemam o cem pricat, dvije smo osobe izvolite me vratit natrag, nebi vam to govorio da mogu napravit dvosruki ra cun
cameosb:
ćao drugari, ćao, drugari, ćao drugari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju