Tehnički kutak > Tuning skutera

Dali se isplati ovo stavljat??sr150 tuning!!!

<< < (2/4) > >>

Mr J:

--- Citat: MARINO - 17 Rujan, 2007, 15:14:22 ---ah ne pitaj,sa gljivom 10l,a sa airboxom 8l,a uopce ne kuzim to vase stelanje,sta cu stelat kad normalno radi,sta tocno na karbu treba??

--- Kraj citata ---

Ja ne razumijem tebe i taj tvoj skuter, ajde jednom cemo se naci na grobniku pa cu ti ga ja nastelati... ako ce trositi preko 6.5L sa gljivom dam ti ja svog SP-a... :sign020:

duje87:

--- Citat: MARINO - 17 Rujan, 2007, 15:14:22 ---
--- Citat: duje87 - 17 Rujan, 2007, 03:38:35 ---
--- Citat: MARINO - 13 Rujan, 2007, 16:07:49 ---a neznam zasto veci karburator jer mi i ovako previse trosi ali vidjet cemo kako ce trosit nakon generalke.. :dontknow:

--- Kraj citata ---

nepostelan karburator,normalno da ce trosit..koliko je potrosnja?

--- Kraj citata ---
ah ne pitaj,sa gljivom 10l,a sa airboxom 8l,a uopce ne kuzim to vase stelanje,sta cu stelat kad normalno radi,sta tocno na karbu treba??

--- Kraj citata ---

loooooool,pre previse,meni na fxru potrosnja varira izmedju 3 litre i 6litara, ovisi o nacinu voznje,al priko 6 nikako..

serijski fxr je postelan na diznu 90 i igla na sredini,meni je dizna 86 i igla na drugoj poziciji..i smjesa je dobra..sad kako je na sru,pojma neman,al triba se malo igrat s diznama,s iglon i vidit ces kako bolje ide i manje trosi;)

MARINO:
a sta se imam igrat sa diznama kad je original dizna i original karb,jbg vxr je ipak 4t

igor.sb:

--- Citat: MARINO - 17 Rujan, 2007, 15:52:29 ---a sta se imam igrat sa diznama kad je original dizna i original karb,jbg vxr je ipak 4t

--- Kraj citata ---

fxr 180 2t bubanj, kuzis isti kao sp samo malo bolji  :icon_biggrin:

Mr J:

--- Citat: igor.sb - 17 Rujan, 2007, 15:57:53 ---
--- Citat: MARINO - 17 Rujan, 2007, 15:52:29 ---a sta se imam igrat sa diznama kad je original dizna i original karb,jbg vxr je ipak 4t

--- Kraj citata ---

fxr 180 2t bubanj, kuzis isti kao sp samo malo bolji  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

LOL bolji...

@ Marino : kazem ti, ispod 6.5L sa gljivom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju