Općenito > Maxiskuteri

Serdarević 2

<< < (6/11) > >>

black-rox:

--- Citat: oki1983 - 03 Srpanj, 2010, 11:44:43 ---1200kn bi bila  realna cijena za serdarevica,znaci samo za top.nema homologaciju i to je to,znaci ilegalan proizvod ne moze sa cijenom konkurirati legalnom proizvodu.
inace o gospodinu serdarevicu imam samo pohvale,i stvarno je covijek korektan i profesionalan,to se odnosi na ravnanje vilica!
nakon sto mi je poslao vilice,nazvao me i pitao jel sve u redu,takvu gestu jako cijenim,jer se tako ponasaju profesionalci!

--- Kraj citata ---

Jako je profesionalan kad mu daš nešto to jest posudiš i onda ti kaže da je to gotovo za tjedan dana i onda dva i pol mjeseca ga zoveš ne javlja se na mobitel,pa ga zoveš sa drugog nekog broja pa se javi,pa ti kaže sutra je sve kod tebe pa sutra nestane opet se ne javlja,i onda na kraju ti vrati to ča si mu posudio nakon muka i muka i još dobiješ sjebano oštećeno tako da nabijem ja njegovo čvaljavo profesionalno ja to g#vn% od spuha nakon ča sam imal ova tri izgorena u kratko vrijeme nebi nikad više stavio,a i nakon ča mi je frend prije par dana dobio lijepu čestitku od 1000kn plus izvaredni tehnički skidanje tablice zajebi ti te fuš spuhove složene u garaži bez homologacije,danas je jako bitna homologacija,a i ona silna dernjava stvarno dopizdi dere se ne ide kurca.........

pixa.93:
sta sad imaod homologiranih auspuha  schorpion,leovinch i jel ima jos koji
jel akrapović ima homologaciju

PROOF:
narano da ima..... i jos PM :D

cosa_wp:
kako stupiti sa akrapom u kontakt nisam nigdje naso nikakav mail ili tako nesto?

Luka 0101:
http://www.akrapovic.com/contact-us/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju