Općenito > Maxiskuteri

Serdarević 2

<< < (4/11) > >>

oki1983:
1200kn bi bila  realna cijena za serdarevica,znaci samo za top.nema homologaciju i to je to,znaci ilegalan proizvod ne moze sa cijenom konkurirati legalnom proizvodu.
inace o gospodinu serdarevicu imam samo pohvale,i stvarno je covijek korektan i profesionalan,to se odnosi na ravnanje vilica!
nakon sto mi je poslao vilice,nazvao me i pitao jel sve u redu,takvu gestu jako cijenim,jer se tako ponasaju profesionalci!

eladio:
Policija to poprilicno kontrolira, tako da imati tako nesto je u biti mucenje samog sebe,
dok se vozis samo se okreces di je policija i samo cekas kad ces na izvanredni tehnicki + kaznu platit  :bang:

pixa.93:
mene je skoro slao zbog manje bucnog kucleja od serdarevića

fic:
meni je deak vec dosadio nakon par dana sto je gore.... a i stalno se okrecem jer gledam da mi ne doleti murija..... mislim da ide serijala gore.... :)

oki1983:
fora je kad se skuer cuje kao da ima 1000ccm,ali to dosadni nakon tj dana,i iza sebe imas hrpu nazivciranih susjeda!
primjer,kad sam prije bio u podrumskom stanu,taman mi je visina prozora bila malo iznad nivoa ceste,i sad kad netko proce sa nekom prdekalicom,toj je takav iritantan zvuk u toj prostoriji,da nije ni cudo da ljudi pizde,jednostavno ti glava puca!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju