Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF+(project)-BY Maky

<< < (8/24) > >>

LukyGS:

--- Citat: wonderkid - 17 Srpanj, 2010, 17:06:11 ---mnogo lijep skuter,jel mos samo opiknut neku info o nardu za peugeot,jel po snazi negdje slican yasuni r npr za minareli i piaggo

--- Kraj citata ---

Ovako piše za narda:TopPerformances \ 'najmoćniji ispuha. Nardo se temelji na dizajnu TopPerformances koristi na njihov svijet motora brzinski rekord. Nice završiti sa nosačem bronce lemljenjem i karbon prigušivač. Očigledno ovo najbolje radi s obzirom duo plus malo čudo, budući da je dizajniran za taj kit posebno. Utvrde prekid sa ostalim utrkama 70cc cilindar, kao što su Polini Corsa, MHR Replica ili Italkit, previše. Nažalost, bez cesta homologacija.

Za peugeota je 1500 oktetaja slabiji od naprimjer nardo što je napravljen za minreli i piaggio zato što mu je malo duža grana na peugeotu!.

Nardo je za peugeota slabiji midrace i meni sa slabijim midrace kitom mhr replicom izvrsno radi!.

Sad neznam jel tocno u rangu sa yasuni r od piaggia i minrelia!.

ivan_pu:
odlična mi je ova tamnoplava metalik boja :)

Drnda:
radi na nekih 8800 okretaja najbolje za pug, na pia i mina radi na 11300 okretaja najbolje.. nardo koji sam ja imao , od minarelija za pezo je bio na replica kitu i presnazan je bio, radio mi je oko 11000 okretaja i kidao je cestu..  ali potrosnja nikada nije bila ispod 5.5-6 litara

radomir.g:
Eno Hac par strana pred kraj testirao par auspuha na BB kitu 77cc..
Nardo 9200, Yasuni R 9600 obrtaja..

LukyGS:

--- Citat: ivan_pu - 17 Srpanj, 2010, 19:46:55 ---odlična mi je ova tamnoplava metalik boja :)

--- Kraj citata ---

Ova ti je boja iz zafrkancije sastavljana ima puno boja razliciti a ispala je plava!.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju