Tehnički kutak > Tuning skutera

Sportcity problem

<< < (2/5) > >>

Bla-Bla1:
OK, a koje bi trebao rolice stavit, mislim odprilike koje težine i kolko to odprilike košta?  I jel bi trebalo još šta stavit da to radi kak treba ili da to izvadim i kažem ovima u servisu da mi vrate stari variomat i sve kak je bilo?

gagi racer:

--- Citat: Bla-Bla1 - 02 Srpanj, 2010, 12:49:23 ---OK, a koje bi trebao rolice stavit, mislim odprilike koje težine i kolko to odprilike košta?  I jel bi trebalo još šta stavit da to radi kak treba ili da to izvadim i kažem ovima u servisu da mi vrate stari variomat i sve kak je bilo?

--- Kraj citata ---
\jednostavno se stave lakse rolnice, mozes za pocetak 1 gram lakse od ovih... jer ta rupa tako da nazovem je jer motor nema snage da izgura te rolnice....

burekdiller:
nemoj pa motor sa dobro ustelanimmultivarom ide neusporedivo bolje nego sa serijskim varijomatom,a pogledaj malo koje su ti tezine rolice u varijomatu i da ja sam se zeznuo treba lakse znaci izgubis na krajnjoj al dobijes na ubrzanju a reci koja ti je centralna susta i koje sustice imas na kuplungu

Bla-Bla1:
Neznam šta imam na motoru :dontknow:, jer stvarno se u to nekužim. Ugalvnom ja sam reko u servisu da hoću taj variomat jer sam ćuo da skuter ide puno bolje s tim i oni su stavili to, al sad ide puno gore neg sa serijskim. A jel se može to nekak složit, da skuter ima jednaku brzinu ko prije, znaći 75-80, a nešto malo da dobije na ubrzanju, jer on je i prije super ubrzavao i imao ok krajnju brzinu, pa ako se to nemože onda mi je bolje vratit serijski variomat, pa da ide ko prije...

mario_f15:
sta je sve na motoru?
sve serijala?  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju