Tehnički kutak > Tuning skutera

Sportcity problem

<< < (5/5)

Bla-Bla1:
Oprosti što opet pokrečem ovu temu, al uglavnom odlučo sam kupit rezonanatni auspuh, najvjerojatnije leovince zx
Znaći ako stavim taj auspuh, dal moram i rolice druge stavljat ili su ok ove koje sam dobio uz malossijev variomat, i jel će skuter ić šta bolje i koliko će to bolje biti??

zokizo:
moj frend je uzeo taj skut,i prvi dojam kad sam probao djir  je bio koje smece,bez blokada nije isao vise od 70ak na sat,i ubrzanje ocajno, onda je uzeo auspuh i sad mu ide 80-ak, al svejedno ostavio mi je los dojam naspram serijskog runnera zip-a ili nrga 
uglavnom sigurno ces nesto dobit sa uzimanjem auspuha samo nemoj ocekivat puno

Bla-Bla1:
moj je išao sa skinutim blokadama 80, i imao je solidno ubrzanje, a nemože ić bolje od runnera i nrga, jer su oni jači modeli od sportcitya!

rolly:
Ić će ok sa zx-om,samo jedna stvar;zašto ideš u servis?za sve što ti želiš napravit će ti uzet mac para a to sam napraviš puno bolje i naučiš nešto o skuteru kojeg voziš,par vida skineš promijeniš šta trebaš i to je to,imaš puno tutoriala za štelanje prijenosa na forumu a i uvijek možeš pitat za mišljenje i savjet druge članove,auspuh montirat je 15 minuta posla a u servisu će ti naplatit cijelo jutro rada na skuteru,još dok to uštelaju vratit ćeš se jedno 3 puta minimalno jer neće pogodit garant iz prve,čemu sve to :dontknow:,ovako uštediš pare i za te pare kupiš karbonske lamelice naprimjer i više vrsta rolica  i šuštice da to sve fino uštelaš,šta nisam u pravu?

Bla-Bla1:
Hvala, svima na pomoći! Evo problem šta se tiće prijenosa je riješen, u malossijev variomat su stavljene apriline rolice koje su bile u starom variomatu i uglavnom skuter leti u usporedbi s onim kako je išao! U pravu si šta se tiće servisa!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju