Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 Racing
Toncho10:
ajd mi onda preporucite nekog majstora tu u blizini nasica i osijeka
Jurich:
--- Citat: PROOF - 01 Srpanj, 2010, 23:43:40 ---samo nemoj GP-a... rade uzmi TT-a ili zx-a....
--- Kraj citata ---
pa sta niko ne vidi da je ovo derbi racing a ne open...pa ne mogu na njega ovi "obični" auspusi...ima mal izbor auspuha za taj skut...
wonderkid:
--- Citat: Juri? - 02 Srpanj, 2010, 11:30:15 ---pa sta niko ne vidi da je ovo derbi racing a ne open...pa ne mogu na njega ovi "obični" auspusi...ima mal izbor auspuha za taj skut...
--- Kraj citata ---
skuzili smo odavno
--- Citat: Toncho10 - 02 Srpanj, 2010, 00:22:05 ---ajd mi onda preporucite nekog majstora tu u blizini nasica i osijeka
--- Kraj citata ---
gumy
Toncho10:
E ovako imam par pitanja.kad sam bio isprobavo jedan skuter moro sam mu dati puni gas da starta tj. starto je u velikim obrtajima.e sad ja to nebi htio na svom.zelio bi da kad mu das malo gasa da krene a kad odvrnes gas da povuce tj. Da normalno gas radi.e sad zbog cega je to zbog rolica ili federa kvacila?sa auspuhom dobijem federe kvacila.da ih ostavim ili da stavim neke druge.i zadnje pitanje od koliko g da stavim rolice(stavljat cu malossi variator) i kakve federe kvacila da popunim rupe u ubrzanj i da dobijem bolje ubrzanje i vecu brzinu?hvala
PROOF:
to ti je do federea na kolko ti okretaja krece.... a za rolice ti nemoze niko tocno rec.... to ces morat isprobavat koja je najbolja kombinacija... sad kolika je tvrdoca federa koje ces dobit sa spuhom... ja bi na tvom mjesti kupio set fedrica i stavio srednju tvrdocu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju