Tehnički kutak > Tehnička pitanja

luna vision- problem sa strujom...

<< < (2/5) > >>

Luka 0101:
a gle... nemaj ga prat :)

ili zastiti bobinu, cdi, lulicu i te strujne "tocke"

neven92:
da al je fora u tome kaj sam nakon pranja kad nece upaliti stavio drugi fergazer,drugu lulicu,drugu bobinu,svjecicu....samo cdi i namotaje druge nisam isprobal...

Luka 0101:
onda neznam.. pogledaj da ti negdje nek zica nije pocufana tj. da probija negdje na nekoj zici

neven92:
i to sam napravio,svu izolaciju sam skinuo,pogledao i opet s drugom izolirao...kuzis ,to me jeb... kad sam vec sve,al sve isprobao i uvjek isto sranje...a i prije sam ga prao i sve i nikad tak nesto...sutra kad ga doguram doma,jedno 7 km,stavljam drugi magnet i namotaje,ak nije to onda ide u djelove...u tjedan dana sam ga 5 puta gurao doma odnekud...nakon pranja ide ful gas jedno 10 km i kad ga ugasis i opet upalis nakon 100m pocine trokirati i zbogom...zakaj onda odmah ne trokira nakon pranja???

animatrix:
ako si sve provjerio, onda ti samo ostaju pickup i namotaji, ja sam skontao da je meni iskra dosta oslabila prije neg je totalno krepala, stavim prst direkt na kabel di se kaci lulica, ono slabo nesto... a na svjecici nisam ni vidio iskru, nit je osjetio dok sam kurblao, a radio je... namotaji navjerojatnije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju