Tehnički kutak > Injection

problem, ditech nece upaliti

<< < (5/10) > >>

Daci:
očito ti nešto ne valja skompresijom ...naravno ako je sve dobro ostalo...nabavi od nekoga klip i cilindar pa probaj...jako su osjetljivi na kompresiju....ovak kakav si filmić dao...to može bit do kompresije, raspršivača ili kompresora....ja sam dva puta se j#bo s ditechom ...jednom sam se j#bo 3 mjeseca ga šarafi...al doslovno ...promjenio sve moguće na motoru...čak i instalaciju krenuo rasravljat blokove i sjetim se da je možda do karika...a kupio sam nove karike tad...vratim stare karike i motor upali...znači s novim karikama nije htio palit

Zeljac:
pazi on je meni radio da bi ja dobio polini casicu nju sam promjenio onda je radio sve pet i ona stra svjecica mi pukne navoj isarafim navoj sutra kupim svjecicu i nebi vise upalio da si bog a do tad je dobro iso sve pet palio ajmo rec na zub jbt i sad vratim staru casicu i sve i on nece upalit i amen upali radi na leru dam gas on samo bo  booooooooooo i crkne

Tadr3:
zemi jaci akomulator, izvadi svjecicu, zagrij ju upaljačem, prcni malo benge u cilindar pa probaj, mozda sastavi

Daci:
e pa puko ti je navoj od svjećice ..možda se komadić odlomio i završio unutra pa je cviknuo ... nikad neznaš...ak ne skineš nećeš znat jel to ili nije

Tadr3:
aaaa, vidim da ste rijesili, jbg ne citam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju