Općenito > Servisi
Silverston 50QT-8 problemi
luter:
ja sam imao isti problem,identican i kd mene je bila struja kriva,pre malo struje previse benge i jednostavno nikako da se razleti i da vuce,kada sam bobinu mjenjao i nastelao karb sve je bilo ko puska.
Dino_46:
--- Citat: Miroslav Kamba - 17 Rujan, 2010, 21:52:29 --- :icon_scratch: ....de ko je na kraju tu koga vozio..... :laughing7:
...ok vjerujem...ti si jedan od rijetkih...ili je on jedan od rijetkih..... :laughing9:
--- Kraj citata ---
ma on je vozio, ja sam samo bio kupio masinu od nmjega kad je mala 22000km i onda sam ja jos napravil 3000km i onda sam ga prodal jer je pocel ulja gutati i plavu bacati
bigfan:
pa nemres od skuta od 3000kn ocekivat nesto vise pa taj skut ti moze bit samo od tocke a do toce b a :-X ali za svrhu je a sad za ovo ti je najbolje ulje valvolin i frga ti je zastopana
BilyPiton:
--- Citat: Dino_46 - 18 Rujan, 2010, 10:48:31 ---ma on je vozio, ja sam samo bio kupio masinu od nmjega kad je mala 22000km i onda sam ja jos napravil 3000km i onda sam ga prodal jer je pocel ulja gutati i plavu bacati
--- Kraj citata ---
pa samo karike promjenis ako prije nisu mjenjane to je savrseno 25 000 sa 1 karikama :dontknow:
iabram:
gdje stoji to ulje u getribi?
ja sam samo promijenio ono u masini 15w40 na desnoj strani gdje je mjerac za ulje
a za getribu neznam
motor nikad nije bio na servisu
ulje sam promijenio na 3050 km
kad je doso k meni u 5.mj. imo je 617km
a sad ima 4600km
i ide 80 km/h po navigaciji :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju