Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (40/53) > >>

ivek_sr:
Kod svena samo premija  ;D

209:
Pa vidi, kad sam stavio onu krunu gore na osovinu ona tocno upre u maticu. Kad se stavi zeger kruna nemoze nigdje. Eventualno ako bi imalo 1-2mm lufta a meni je ovdje bilo 5mm lufta i matica na pol odsarafljena. Nemres mi rec da to nema veze. Ok cinjenica je da je mozda bila lose stegnuta ali definitivo nije mogla ici tak odaleko da je bilo krune i zegera.

A sto se tice plastika..

Crvene su jedini set koji sam doma pronasao da mi je u paru po boji i da na nekaj lici, da nije raspuknuto na pola i to. Tko god ima plastike u oglasu trazi 200 eura a ono tri nijanse crvene u setu sto meni netreba. A da cu dat za lakiranje 200 eura ne pada mi napamet jer skuter ostavim u garazi, naslonim negdje pa ga ogrebem s necim kad nosim nesto, past ce mi negdje ili nesto se desit i uopce mi ne pada napamet slozit nove novcate plastike da se onda jedem kad ih prvi put ogrebem i napravim crticu. Nema teorije.

brave nema jer skuter nije imao plastike zadnje 4 godine jer ih nisam imao a bravu cuvam u ladici da ju ne dam sa nekim plastikama koje sam imao pa ih prodao i kako sam za tehnicki namontirao cisto da nesto ima kad slikaju skuter nisam jos bravu ubacio unutra jer ju nisam mogao naci ali evo prije dan dva sam ju nasao gdje sam ju ostavio u radioni i to  moram ubacit.

Znakove za prednju plastiku sam sve podijelio i nemam vise ni jednog na lageru a da nije pukao. Zadnji blatobran nemogu stavit zbog PM-a bez da ga rezem a kako je karbonski blatobran jedini kog imam ne pada mi napamet rezati ga. Ako netko ima serijski blatobran kupio bih ga odmah i malo odrezao da mi pase.

ivek_sr:
Imam ja doma znakica  :icon_thumright:

EdoSP:

--- Citat: 209 - 01 Kolovoz, 2013, 17:06:18 ---

--- Kraj citata ---

Imas li neku sliku sijalice koje si stavio ? Odgovara li t10 ? Znam one obicne su t5,a ne znam da li t10 moze stati

pajo:
Neidu t10,ove su duplo manje ne sijecam se sad tocno oznaku?

Sent from my GT-I9300

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju