Tehnički kutak > Injection

jel probo ko ovo za pumpu goriva na ditechu

<< < (2/3) > >>

S.F. sf2:
pa nije li tlak pure jet ili ditech 8 bara?

Daci:
isuse bože ...kolko puta moram ...pa kaj ste vi nepismeni da pročitate...pumpa benzina radi na tlaku od 2,5 bara ....kompresor radi na tlaku od 5 bara i zajedno daju tlak od 7,5 bara....jeste kad pročitali service manual za ditecha opće

jel vam treba i pojasnit....lijevi stupac je stanja rada ...kad je ugašen, ler i ful gas....srednji stupac je tlak zraka kojeg pumpa kompresor....a desno je tlak pumpe benzina...

al znam da če opet bit pacijenata koji će reć da pumpa pumpa tlak veći od 2.5 bara...a to je zato kaj opće neznaju kak sustav ubrizgavanja na ditechu radi

S.F. sf2:

--- Citat: Daci - 02 Srpanj, 2010, 11:58:48 ---isuse bože ...kolko puta moram ...pa kaj ste vi nepismeni da pročitate...pumpa benzina radi na tlaku od 2,5 bara ....kompresor radi na tlaku od 5 bara i zajedno daju tlak od 7,5 bara....jeste kad pročitali service manual za ditecha opće

jel vam treba i pojasnit....lijevi stupac je stanja rada ...kad je ugašen, ler i ful gas....srednji stupac je tlak zraka kojeg pumpa kompresor....a desno je tlak pumpe benzina...

al znam da če opet bit pacijenata koji će reć da pumpa pumpa tlak veći od 2.5 bara...a to je zato kaj opće neznaju kak sustav ubrizgavanja na ditechu radi

--- Kraj citata ---
ak je to islo mene,sorry ono,ne pjeni se,nemam ditech al ono znam da mora bit tlak sveukupno oko 8 bara,tj napisao si 7,5

Daci:
nije išlo tebe jer znam da nemaš ditecha..al ljudi koji voze ditecha nemreju to nikako shvatit

Zeljac:
ja nisam ni gledo dal pise kolko pumpa ta tera bara sam sam pito jel bi sljakalo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju