Ostalo > Razne offtopic teme :)
cijena prijepisa skutera???
Tomi_ZG:
Zato jer je po zakonu to dužan napravit u roku 15 dana od kupovine vozila,ak nije može dobit kaznu ak ga murija zaustavi
krco:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Travanj, 2017, 19:30:38 ---Zato jer je po zakonu to dužan napravit u roku 15 dana od kupovine vozila,ak nije može dobit kaznu ak ga murija zaustavi
--- Kraj citata ---
jedino ako je to bas neki novi zakon..inace znam da se plate neke kamate koje budu par kuna ako prodje sest mjeseci.
Tomi_ZG:
Taj zakon je dosta dugo na snazi samo ljudi to očito ne znaju
--- Citat: ---Od 11. lipnja 2015. godine, odnosno dana stupanja na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, propisana je obveza novom vlasniku da je dužan u roku od 15 dana od stjecanja vozila, registrirati vozilo na svoje ime ili ga odjaviti, ako već nije odjavljeno
--- Kraj citata ---
Matija97:
Bome to nisam znao! :icon_biggrin: Nije mi bas jasno kak to funkcionira...ako sam dobro shvatio novi vlasnik vozila mora ponovno na registraciju kad ga prepise na sebe, makar je vozilo registrirano npr. tjedan dana prije prodaje :icon_scratch: :icon_scratch: Glupav sam nek mi neko pojasni :headbang:
Tomi_ZG:
Npr. kupio sam danas skuter od tebe,npr. regan je još 4mj.,uglavnom ja se ne bi smio vozit na tvoje ime tih 4mj.(a napravili smo i ovjerili ugovor) nego ga moram prebacit na sebe u roku 15 dana,odnosno napravit novu prometnu i tablicu,ak mi nisi staru ostavio,to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju