Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Trokiranje ili gusenje

<< < (4/5) > >>

enel:
Eto do sada sam ga prao par puta al nije bilo problema sa trokiranjem... I par puta kad me pljusak uhvatio nije bilo problema.

Jedino...kad je hladan, kad hocu da naglo dodam gas malo zatrokira, al onda bude sve uredu :dontknow:

JogFromYamaha:
ma negdje njemu struju gubi jer zvuci ko s elektricnom blokadom koja ima prejaki kondenzator
to pucketanje je definitivno zbog preskakanja iskre negdje. Gubis struju stari
pregledaj si kablove, bobinu i lulicu

tajfun 11:
ista stvar se događa na mom tajfunu i nikako  nemogu riješiti,u početku trokira,ali kad ispali staneš i krećeš počne ga dizati na zadnju...kao da se preporodi

JogFromYamaha:
ma ja sam na jogu imal stalne gluposti s srujom.
meni je od kad sam stavil na njega kit izgorelo 3 reglera i 4 cdija
i pojave su bile vozis se normalno i odjednom ti samo nestane struje ko da ti neko izvukao lulicu s svjecice
onda si se sramotno odvukao na trotovar i zakurblao par puta i isao je opet i nakon par km ti je opet se ugasil.
to je konstantno cdi zejebaval samo neznam zas su svi tako lako pregoreli.

enel:

--- Citat: animatrix - 01 Srpanj, 2010, 22:02:55 ---izbjegavaj pranje skutera i pljusak.. za prevenciju sve kablove dodatno izoliraj..

--- Kraj citata ---

Posto sam jos manje-vise pocetnik u ovome svemu ne bi sada rasklapao plastike da izoliram sve kablove  :sad1:
Malo cu pripaziti oko vode pa valjda ce biti dobro.

--- Citat: JogFromYamaha - 02 Srpanj, 2010, 12:27:58 ---ma ja sam na jogu imal stalne gluposti s srujom.
meni je od kad sam stavil na njega kit izgorelo 3 reglera i 4 cdija
i pojave su bile vozis se normalno i odjednom ti samo nestane struje ko da ti neko izvukao lulicu s svjecice
onda si se sramotno odvukao na trotovar i zakurblao par puta i isao je opet i nakon par km ti je opet se ugasil.
to je konstantno cdi zejebaval samo neznam zas su svi tako lako pregoreli.

--- Kraj citata ---

Kada se skida lulica, jel se samo povuce sa svjecice ili se mora odvrnuti? :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju