Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem na 1500 kilometara
enel:
--- Citat: animatrix - 03 Srpanj, 2010, 17:04:48 ---ma bolje ti uzmi samo auspuh, dobro sredjen kinez ide isto kao i ac mina.. a da mijenjas motor, trebas i svu struju promjenit i dobar auspuh stavit i onda vidis pomake prema boljem...
--- Kraj citata ---
Nasao sam jucer momak prodaje zx za 200kn. Njie chrome zx, a sto se tice stanja tu cekam slike da vidim sta je u pitanju. To planiram stavit jer nije skupo a dat ce mi snage ovoj masini a mogu ga i kasnije na minarelli stavit.
Ma stavlja mi se mina ac da vratim taj benelli ponos, a i da dam skuteru unikatnost :toothy11:. Znam da ima posla oko prebacivanja masine, al jednostavno to zelim uraditi, zelim da mi svira minarelli dok vozim :toothy9:
animatrix:
hehe onda nek bude lc masina pa makar serijska..
enel:
HITNO MI TREBA POMOC ! ! !
Nasao sam momka prodaje zx polovnog 200kn. Nije chrome top, kaze da nema hrdje i da ima samo malo udubljenje na topu al nije veliko.
Reci te mi molim vas kada budem isao pogledat spuh na sta da obratim paznju?!
Da pogledam imal hrdje, udubljenja i sta jos?
Kako da uocim da li se radi o silovanom spuhu ili o spuhu u dobrom stanju?!
Molim vas pomozite... :help:
animatrix:
zx voli proprditi pa ima onaj iritantni visoki krestav zvuk dok je na skuteru, pogotovo ak je u pitanju kineski motor (znam kako je), pogledaj jel varen gdje, jel grana udarena i u kakvom je stanju top, mada to nemos provjerit dok ne stavis na skuter... bitno je da nije izudaran, za 200kn i da je hrdjav, mislim da je ok, uzmes sat-dva posla, dobro osmirglas, prebojas termo sprejem i to je to
cameosb:
gledaj dolje na grani dali ima kakva udubina, najbitnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju