Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem na 1500 kilometara

<< < (9/16) > >>

enel:

--- Citat: animatrix - 03 Srpanj, 2010, 15:29:07 ---ma kupi auspuh i preporodit ce se, iovako ionako ces trebat auspuh za mina

--- Kraj citata ---

Rado bi druze kupio al nemam para  :sad1:

Skupljam pare da ubacim minarelli. Al tacno tu se stvara sada problem, skupljam pare za minarelli, a ako ga stavim necu imati spuh da stavim na tu masinu. A ako sada kupim spuh necu imati para za masinu koju zelim promijenit ove zime...
Al nema veze, o tome jos moram dobro razmisliti, ljeto tek pocelo, a ovo zagrijavanje mi je sada primarni problem i stvar koja mi zadaje bezsane noci  :toothy11:

--- Citat: ivan pralas - 03 Srpanj, 2010, 15:32:38 ---ali i na minarelliu ces morati busiti deklo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znam  :toothy9:, al busenje dekla me nista ne kosta, 10 min. posla. Al ovo sada moram busit jer me ceka ljeto i ne zelim gubit non stop performance.

animatrix:
ma bolje ti uzmi samo auspuh, dobro sredjen kinez ide isto kao i ac mina.. a da mijenjas motor, trebas i svu struju promjenit i dobar auspuh stavit i onda vidis pomake prema boljem...

pralas:

moje deklo ko da je iz rata doslo,25 rupa(5mm),jos kevlar....ma da se vozim u sahari nema gubitka performansi...
mozda nije vizualno lijepo,ali boli me barem je funkcionalno :icon_thumright:

animatrix:
ja sam mozda 6 rupa sa 5mm borerom napravio, al sam ispod onog di pise luna izrezao u oblik smajlica komad... zasarafio mrezicu iz mikrovalne, i kao sapun  :icon_thumright:

Matej28:

--- Citat: ivan pralas - 03 Srpanj, 2010, 17:33:53 ---moje deklo ko da je iz rata doslo,25 rupa(5mm),jos kevlar....ma da se vozim u sahari nema gubitka performansi...
mozda nije vizualno lijepo,ali boli me barem je funkcionalno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ma nemoze ic ac kinez kao pravi ac mina... ja sam se u o uvjerio opasno.

eto primjer.

sve sportsko sa aprilie stavim na keewaya i nemoze zapet aprili.
jednostavno ac mina zakon!
a auspuh u pocetku stavi od svog original motora..pase samo ga moras malo nategnut... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju