Tehnički kutak > Tuning skutera
speedfight 2 sta mislite ?
dzeno123:
e ovako imam speedfight 2 2008. god presao oko 2000 nisam ga vozao bio je pokvaren :) eh kad sam ga napravio brzo je dosadio na njemu imam Gianelli Reverse , 5.6 gr rolice federe zute bar tako mislim. Uglavnom narucio sam malossi multivar znaci komplet one opruge i ono i uzeo sam karburator 18 mm ali ne znam koja ce dizna doci na njemu. To bi mi trebalo oko utorka doci ako sve bude ok , i ovako sam imao dobre performanse start nije bio los v-max oko 85 kmh eh pa vas pitam sta mislite kakve ce performanse biti sada krajnja i start :D ja mislim da ce biti puno bolje najvise zahvaljujuci karbu ali i variomatu pa PUCAJTE
Drnda:
malo bolje ubrzanje, krajnja ce tu negdje ostati, rolice su ti definitivno prelagane, uz multivar idu oko gram teze nego u serijski variomat
dzeno123:
ok imam jos i malossi gljivu koja ne pase na serijski karb treba diznu 62 ili 64 a kad vec kupujem multivar onda i karburator :headbang: jednom se zivi :D pa cu i nju staviti ako uspijem ustelati sa karburatorom
LukyGS:
--- Citat: dzeno123 - 01 Srpanj, 2010, 00:33:01 ---ok imam jos i malossi gljivu koja ne pase na serijski karb treba diznu 62 ili 64 a kad vec kupujem multivar onda i karburator :headbang: jednom se zivi :D pa cu i nju staviti ako uspijem ustelati sa karburatorom
--- Kraj citata ---
Ako misliš stavljati gljivu trebat ce ti dizna oko 90!.
Nemoj stavljati gljivu jer neceš imati skoro nikakvog ucinka na seriskom cilindru samo ce ti se dreciti!.
dzeno123:
ee to da pitam ima li neki race cilindar al 50 ccm necu da povecavam zapreminu a da mi performanse budu nesto bolje sto bez cilindra ne ide :D ipak to drugom prilikom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju