Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vakuum ventil

<< < (2/7) > >>

mario_f15:

--- Citat: cameosb - 30 Lipanj, 2010, 13:54:37 ---pa jel moguće da meni radi TOGA trokira :D
curi mi kad je slobodan pad mislim

--- Kraj citata ---
moguce je svasta....

nevalja ti vakum.

ne smije curit nikako...  :icon_biggrin:

imam ja jedan vakum ventil ak ces kupit ( ispravan )....  :icon_tongue: :icon_tongue:

svbeljan:

--- Citat: cameosb - 30 Lipanj, 2010, 13:54:37 ---pa jel moguće da meni radi TOGA trokira :D
curi mi kad je slobodan pad mislim

--- Kraj citata ---
meni vakum ne radi pa je sve ok  :dontknow:
samo je bitno da je slobodan pad od rezervara do karba i da plovak u karburatoru zatvara.

KEEWAY:

--- Citat: svbeljan - 30 Lipanj, 2010, 13:56:49 ---meni vakum ne radi pa je sve ok  :dontknow:
samo je bitno da je slobodan pad od rezervara do karba i da plovak u karburatoru zatvara.

--- Kraj citata ---

tako i meni, ja sam skinuo vakum ventil i sad ima slobodan pad i sve radi normalno

mario_f15:

--- Citat: svbeljan - 30 Lipanj, 2010, 13:56:49 ---meni vakum ne radi pa je sve ok  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nekome plovak ne zatvara..., zavisi od karba... :toothy11:

meni plovak nije zatvarao...

jer vakum nije valjao i stalno je zaljevao gorivo u cilindar, i znao je trokirat po par km dok to sve ispljuje....

--- Citat: KEEWAY - 30 Lipanj, 2010, 13:57:47 ---tako i meni, ja sam skinuo vakum ventil i sad ima slobodan pad i sve radi normalno

--- Kraj citata ---

::) ::) ::) ::) ::)

i kako si spojio gorivo iz rezervara na karb? :)

neven92:
meni isto curi cijelo vrijeme,al plovak zatvara i vozim se normalno,nemam problema   :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju