Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pozz ekipa zanima me koju bengu koristite u svojim pilama

<< < (2/5) > >>

funkyzg26:
sječam se iz mojih tomosovih dana j#bote ono inino dvotakno ulje i njihov benzin svako malo sam otvaro mašine da očistim to totalno smeče od goriva nije ni čudo što nema više dvotaktnih skutera sa elekričnim ubrzavanjem tu mi je susjed imo jet forca svakih mjesec dva je moro mjenjat sviječicu na ininoj bengi tada još nije bilo stotke kod nas

JogFromYamaha:
gle ja tocim bezolovni 95 s omv-a i s njim sam naj zadovoljniji.
kod ine sam se 2 puta za j jer mi je natocil nekog mulja i pjeska i moral sam prati i fergazer i filter i tank + dok sam to tocil je skut isel slabije i trosil vise i svjecica je kratko trajala.
a ono 100 oktana je ok ali nepotrebno glavno da tocis na pumpi koja je jako posjecena pa da nema starog benzina i tih taloga ko na zastarjelim tankovima kod ine

Lugburz:
kako to svi imate problema s ininim gorivom,a ja proso 22000 na super95+ina 2t scooter bez greske :icon_scratch:
i mozda san ukupno 4 svicice promjenia

hrvojekovacic:
samo OMW 100 !  :icon_thumright:

toto:
Ja točim 95 i sve je ok,a kad smo kod 100 oktana to gorivo skut iskoristi manje više ko i 95,a 100-ka je namjenjena vozilima koja imaju nazovimo to senzore za prepoznavanje kvalitete goriva i iskorištavaju ga na recimo drugi način.
Kaj se tiče kilometri može se prejti nekaj više.
Točim na omv-u i euro petrolu i sa petrolovim gorivom prejdem više i to pogotovo s autom.

Informaciju za gorivo sam dobil od djelatnika benzinske.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju