Općenito > Generalno o skuterima
runner vxr 200 VS. 180 sp VS. 180 fxr
veki_veki:
--- Citat: dino_180 - 05 Srpanj, 2010, 00:18:29 ---gle nije to tak strašno puno novaca kad se rastegne kroz godinu.uzmi si spa izdr....se po njemu(tak i tak odlaze u prošlost)kad ti šarafljenja i te stvari dojade uzmeš 4t i to je to. :laughing7:
--- Kraj citata ---
imas pravo u potpunosti...tako ce i bit...imam doma fazer 600 koji vec vozim al ga nebi za svaki dan jer bi se ubio...uhvati me gušt pa ga znam oderat malo kad mama da đir...javim ti se jos u PM u vezi tuninga....
dino_180:
--- Citat: veki_veki - 05 Srpanj, 2010, 01:07:36 --- imas pravo u potpunosti...tako ce i bit...imam doma fazer 600 koji vec vozim al ga nebi za svaki dan jer bi se ubio...uhvati me gušt pa ga znam oderat malo kad mama da đir...javim ti se jos u PM u vezi tuninga....
--- Kraj citata ---
nije bed!stjunirat čemo ti spa iči če ko kuga :toothy10: :toothy10:.nečeš poslje htjet sjest na 4t.bar ja :headbang:
veki_veki:
--- Citat: dino_180 - 05 Srpanj, 2010, 10:46:14 ---nije bed!stjunirat čemo ti spa iči če ko kuga :toothy10: :toothy10:.nečeš poslje htjet sjest na 4t.bar ja :headbang:
--- Kraj citata ---
ok fala ti...
ivan_pu:
kad sam kupovao runnera
tražio sam vxr alu cilindar i njega kupio
iako me vuklo ka jednom SP-u
prevladala su 2 amortizera iza i to što sam našao vxr u savršenom stanju
schvabo99:
180 sp je jako zanimljiva mašina sa puno potencijala za tuning,trenutaćno radim neki drag sa tom mašinom,prebijesna je kad se natjunira,ćak razmišljam napraviti druge blokove da stavim dva cilindra,novi sam u forumu tak kad budem mogao otvarati teme sve ćete moći vidjeti na slikama i snimkama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju