Općenito > Generalno o skuterima

runner vxr 200 VS. 180 sp VS. 180 fxr

<< < (10/20) > >>

209:
Jedino sto vrijedi je ovaj iz Splita. Stvarno izgleda preko slike kao odlican. Treba to jos vidjeti u zivo,.

Ovi koji su na slici onako nikakvi u zivo su jos tri puta losiji a pitanje je sto se sve krije ispod toga..

veki_veki:

--- Citat: 209 - 02 Srpanj, 2010, 16:10:01 ---Ovi koji su na slici onako nikakvi u zivo su jos tri puta losiji a pitanje je sto se sve krije ispod toga..

--- Kraj citata ---
     ma znam sta mislis al sta tako jako moze bit sje...o da se nemoze sredit za 200 eura...pise da je masina na novo slozena itd..znaci da nije los...a ja bi njega najradje uzeo...900 eura jos mi ostane para za sve... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

igor.sb:
on ce u oglasu napisati ono sto ti zelis cut  ::)

Bokygs:

--- Citat: igor.sb - 02 Srpanj, 2010, 17:16:34 ---on ce u oglasu napisati ono sto ti zelis cut  ::)

--- Kraj citata ---

Točno tako...
Većina cvaja veće kubikaze (bili motor ili skuter) u oglasniku su generalno uređeni,nanovo složeni a ustvari su u stanju pred generalku ::)

n0n4m3:
onaj iz Splita je prilika .. ako imas pare i zelis 2t nebi je propustia .. momak jos vozi rs .. 125 .. 250 .. brine o cvajama  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju