Općenito > Generalno o skuterima
runner vxr 200 VS. 180 sp VS. 180 fxr
steeef:
--- Citat: igor.sb - 01 Srpanj, 2010, 12:20:01 ---super bosna je 10kn :)
a sto se tice tvog smrada od ulja, pređi na ipone od jagode :laughing7: :laughing7:
mos uzet u obzir da ce netko sahraniti 2 multivara u 20tkm, il radilicu na vxru :dontknow:
--- Kraj citata ---
istina,kolega na vxru sahranil prvi multivar za nepunih 8 000 km..
a drugi je dural malo dulje..pukla membrana itd
skuter je bil ko na vodi,em pliva prednji kraj i vilica,em i mašina se uvijala dupolo bolje neg na mom spu..na 120 u laganoj krivini mjesil ko mjesilica za tijesto..
znam još za par slučajeva takvih..
u globalu ko serijale tu su negdi...do onda dok nešt ne flisne.
209:
--- Citat: igor.sb - 01 Srpanj, 2010, 12:20:01 ---super bosna je 10kn :)
a sto se tice tvog smrada od ulja, pređi na ipone od jagode :laughing7: :laughing7:
mos uzet u obzir da ce netko sahraniti 2 multivara u 20tkm, il radilicu na vxru :dontknow:
i ja koji cu dat 60kn za polusintetiku, i 60kn za svijecicu
isto cemo se odnosti, nece tvoj motor imat bolji tretman od mog, i moj imat veci rizik da nesto ode? :nono: i tu sam vec srezao 1000+
--- Kraj citata ---
Skuzio sam tvoju poantu u prvom postu ali sam napomenuo kako sam isao na najkvalitetnije ( sto neznaci da ce moj skuter dulje trajati od tvog ) i isao sam mozda i na mijenjanje nečeg sto netreba bas tada ali ajde neka bude 120% sigurno.
Primjera radi na 20 000 na vxr-u ti je jedan i pol remen dosta. Nekom su dva dosta, nekome jedan. Tako da se na oba skutera moze nesto srezati. Ja sam isao na najskuplju varijantu gdje ti ničeg nemoze zafalit nego imas neceg i rezerve
veki_veki:
okej...sve razumjem manje-više...odlučio sam se za SP-a...SP ima više snage,življi je,leti ko VXR al ima malo manju krajnju...5 km/h me na krajnjoj ne brine...uzet cu ga kad počne škola...ali jedno mi nije jasno:koji se od ta dva motora više uvija? ? :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
igor.sb:
da se raumijemo urednog spa je danas tesko nac
urednog polovnog vxra mos kupiti uvijek, kao i novog vxra iz salona
a krajnja s tim se ne zamaruj, svaki sp po cuki ce ic 140+
a vxr 130+ cast izuzecima, nekima idu i manje :toothy11:
veki_veki:
--- Citat: igor.sb - 01 Srpanj, 2010, 14:51:15 ---da se raumijemo urednog spa je danas tesko nac
--- Kraj citata ---
ja bi ionako uložio koju hiljadu u sp...pare mi nisu neki problem...nego mene samo zanima sta je bolje...ja sam naso SP-a za 900 eura pa ti vidi http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-sp-180-cm3-oglas-1385992
recite dal ovo vrijedi sta... :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju