Općenito > Oprema
Nova kaciga-Rijeka i preporuka modela
m!Ky:
Ovako,sutra najvjerovatnije idem u Rijeku po VXR-a,pa bih svratio negdje isprobat pokoju kacigu i uzet onu koja mi najvise odgovara.
Mene zanima koju bi mi kacigu preporucili i za koliko max. novaca,posto ni sam neznam koliko bih dao,1500 kn imam,ali...
Nisam bas previse pratio koje su kacige trenutno "in" sto se tice cijene,kvalitete i udobnosti pa bih molio preporuku.
Jos bih zamolio,ako netko ima iz Rijeke da mi napise 2-3 trgovine sa moto opremom i lokaciju ako je ikako moguce.
Hvala unaprijed! :icon_thumright:
gokiSP:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,34946.0.html
Tu ti sve piše, i o trgovinama u Rijeci, i o osnovama na koje ttreba obratit pozornost pri kupnji kacige. ;D
m!Ky:
Ok,Goki.
Odlucio sam dati do nekih 1200-1300 Kn max. za kacigu.
Ali,neznam koju,gledao sam malo Nolan N84 i neznam,svaka marka ima dosta dobrih kaciga (po mom misljenju) za taj cjenovni rang koji mislim platiti...
Nisam bas u velikoj mogucnosti obilaziti trgovine,posto bih morao prevaliti put od cca 200 km da bih kupio kacigu,pa tako da bih obisao max 2-3 trgovine moto opreme :icon_thumright:
Eto,pa ako mi netko moze dati preporuku best buy kacige sto se tice udobnosti,kvalitete i sigurnosti u tom cjenovom rangu bio bih zahvalan :icon_thumright:
SPecial:
Ja drzim da se na kacigi ne treba stediti pa bi radije dodao jos 500,600kn i kupio malo bolju kacigu.
Btw ako si zainteresiran ima prijatelj polovnu nolanicu. jako dobru.
vjeko86:
preporučujem da probaš Held-ove kacige,iznenadit ćeš se kako je udobna,ne puše,ece-r normalno,a cijena pristupačna,
isprobao sam ju i na 130km/h kao suvozač i mogu reći da sam se iznenadio,da i nije toliko bučna niti je puhala,a udobna za glavurendu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju