Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gilera runner vxr 200 savjeti sa gljivom

(1/3) > >>

burekdiller:
zanima me dali bi mogao stavit gljivu gore i ako da koju te kako bi se motor ponasao sa njom posto imam auspuh,multivar,deltu.Ako netko moze pomoc bilo bi super ;D

BilyPiton:
s gljivom ti je motor puno "zivlji" trebat ces mozda malo vecu diznu akd stavis gljivu + dobit ces na zvuku i ako dobro narihtas s gljivom dobijes +2-5km/h , neki ce imat kritike na gljivu radi murje i to, ja ti mogu iz svog iskustva rec da imam gljivu skuter je bučniji ali na polovini gasa i nisam imo problema s murjom  :hello:

burekdiller:
ma da to sam dosta cuo za boatiana da je sa gljivom puno bolji,ali nisam cuo jos da neko na runneru ima.imo sam ja nrg-a i gore gljivu sve mi je jasno sta ide sa gljivom i njene mane ali bas me izrazito za runnera il neki slican 4t motor s takvom kubikazom zanima rad sa gljivom :)

speed:

--- Citat: burekdiller - 30 Lipanj, 2010, 01:43:11 ---ma da to sam dosta cuo za boatiana da je sa gljivom puno bolji,ali nisam cuo jos da neko na runneru ima.imo sam ja nrg-a i gore gljivu sve mi je jasno sta ide sa gljivom i njene mane ali bas me izrazito za runnera il neki slican 4t motor s takvom kubikazom zanima rad sa gljivom :)

--- Kraj citata ---
nije ti potrebna...prejako ce se cuti...a momenta budes imao s 200 ccm

dino_180:
nebuš skoro ništa dobio.frend je bušio diznu i stavljao gljivu na derbi 250 i ja nisam razliku osjetio.ništa.kod cvaje igra puno ulogu al 4t skoro ništa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju