Tehnički kutak > Tehnička pitanja
lezajevi radilice
speed:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Lipanj, 2010, 01:49:17 ---e ovo je sad aktualno kod mene jel imam lufta već podosta na ležajevima
u lagerosu u katalogu ako si gledao imaju već setove ležajeva i semeringa koje ti trebaju, tamo nađeš svoju mašinu, pročitaš kodove i kupiš po tome i ležajeve i semeringe
--- Kraj citata ---
ma ja ih nazovem pa recem dimenzije...nisam pogledao..bas budem
stjepko007:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Lipanj, 2010, 01:49:17 ---e ovo je sad aktualno kod mene jel imam lufta već podosta na ležajevima
u lagerosu u katalogu ako si gledao imaju već setove ležajeva i semeringa koje ti trebaju, tamo nađeš svoju mašinu, pročitaš kodove i kupiš po tome i ležajeve i semeringe
--- Kraj citata ---
ajd tu objavi tocno to ja mal nekontam to bas te dimenzije i to...
hvala
igor.sb:
pa jes otvorio katalog?
sve pise, barem po kodu
kad uzimas nazoves lagerosa i kazes trebam lezajeve radilice, i 2 semeringa za diteca
mudrost cijela
stjepko007:
a sta bih jos trebo preglaedat kad vec skidam masinu dolje taj kompresor na ditechu dosad nisam imao anjspric motor pa nezzz hvala..
Iwo SR Tuono:
kad su blokovi već dolje zamjene se ti ležajevi u bloku zajedno sa semerinzima, zamjeni se igličasti ležaj ako ima puno kilometara, a ima čim mjenjaš ležajeve i to je otprilike to, nemaš šta puno gledat,samo pazi da sve natrag pokopčaš kako spada i gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju