Tehnički kutak > Injection

Ditech setup pitanje

<< < (4/5) > >>

B.E.G.A:

--- Citat: Tadr3 - 30 Lipanj, 2010, 18:51:49 ---jel probo netko kombinirat polini casticu i malossi ecu?

--- Kraj citata ---

Ma previse benzina,ja sam na kitu morao busit airbox(12 rupica) i mjenjat usis da bi radio kak spada sa Malossi ECUom i Polini casicom(jedna tanka sajbica) ...

Tak da ostani samo sa Malossi ECUom na serijali i stavi Red Sponge i gas ;)

Daci:

--- Citat: SlowRider - 30 Lipanj, 2010, 20:01:49 ---Cudi me da se toliko dobije na ditechu sa usisom kada se radi o maloj kolicini goriva, ne trosi on 7L kao midrace pa da mu treba veci usis

--- Kraj citata ---

pa ako staviš samo usis ne dobiješ apsolutno nište ..al ako staviš usis i onda mu dodaš više benzina, e tad dobiješ jako puno

SlowRider:

--- Citat: Daci - 30 Lipanj, 2010, 21:51:06 ---pa ako staviš samo usis ne dobiješ apsolutno nište ..al ako staviš usis i onda mu dodaš više benzina, e tad dobiješ jako puno

--- Kraj citata ---

pa dobro, al kod ditecha se radi o malim kolicinama goriva, a ne o slapovima kao na na karbu  ;D

Tadr3:

--- Citat: Daci - 30 Lipanj, 2010, 21:51:06 ---pa ako staviš samo usis ne dobiješ apsolutno nište ..al ako staviš usis i onda mu dodaš više benzina, e tad dobiješ jako puno

--- Kraj citata ---

Sta onda sa usisom, tj sta stavit na njega? reed? vecu prirubnicu? (pod tim mislim sta sa usisom ako stavim kit)

EDIT, off topic: Bega, samo mi cuvaj auspuh, jebu me u firmi za placu al 100% dolazim po njega cim sjedne placa

Zeljac:
naprimjer ja na svom ditechu imam da nikak ne mogu ga ustelat uvjek previse benge

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju