Tehnički kutak > Garaža

generic ideo by IvanR(my)

<< < (4/5) > >>

Ivan_drifter:
hvala drift man hehe a kaj niko nekomentira ni hvali ni kumi projekt neda  mi ga se ni pisat dalje sve vecinom moji postovi haha

wonderkid:
lijepo si to ocistio,napokon sam mogo lijepo vidjet kaj si napravio jer su slike normalne velicine

Ivan_drifter:
tnx....ma sad moram stavit prednje mase da vidim di cu s kilerom i da ga usvrstam i  onda kad bude motor gotov cim mi temp dozvoli (bit ce oko 11-12 mj)  ide kitanje i spasavanje maski koje se spasit daju..i filer i sve ...ocu imat izvana ko seriski kinez mozda undretail i nosac tablice na deklu i spolirano deklo i tako neke sitnice nista veliko al zato ocu nabudenu masinu...i onda ekipi prodat pricu da je to kinez...hahah

Ivan_drifter:

--- Citat: wonderkid - 08 Rujan, 2010, 22:36:37 ---lijepo si to ocistio,napokon sam mogo lijepo vidjet kaj si napravio jer su slike normalne velicine

--- Kraj citata ---
tnx wonder...ma ljudi mucime trebam skupit 300 kn za vodenu naso sam na sipu ima nova 225 kn ....preko slowa...al jbg nemam i duzan sam malo okolo i jbg...moram malo to pricekat s projektom...radi se svaki dan nesto ako nista upali se malo bez vodene ono 2 sek
hah motor pali bez filtera ko beba i sto je zanimljivo
imam 2 seriska spuha
i jedna ok
i drugi je bio varen kod zavoja za prigusnicu (novi tip pezo auspuha) i ja tamo ga odrezo
motor prede a puno bolje odg na gas..kolko sam skuzio 2.3 sek dok radi motor cista serijala(cak i rolice) i trga rama lagana i sve....ps u plnau je spstanje nosaca i novo centriranje.... da dobim guzu vise van i smanjim meduosovniski razmak....a i fulo sam za o.5 stupnja kosinu motora...jbg....ucimo na greskama

Luka 0101:
Ne vidim svrhu 2 hladnjaka s ventilatorima al ajde... mozda ne vidim siru sliku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju