Ostalo > Svijet računala i mobitela
HP laptop do 6000 kn
neer:
ja posjedujem vec godinu i sitno hp 6830 s kosta blizu 7 cigli bar je tako kostao prije ali laptop je stvarno dobar..samo na sta se mogu je pregrijavanje
gokiSP:
Svki se pregrijava jer povuče svakakvog smeća, a to smeće se nakupi na "kileru" ispred ventilatora. Ja svog otvorim kad počne toplo puhati, nakon čišćenja puše hladno i skoro pa i nije topal :icon_biggrin:
PROOF:
--- Citat: vale_vx - 29 Lipanj, 2010, 19:22:29 ---ja ti imam hp probook 4710s i prije skoro godinu dana sam dao 5099kn, pa vjerujem da je sad još jeftiniji, a po specifikacijama je bolji od ova dva na vrhu, koliko sam na brzinu pogledo
--- Kraj citata ---
ima moj stari isto ovog :D ja sam narucio paviliona dv6....
funkyzg26:
nikakav hp hpovi su ti samo poslovni laptopi i opče nemaju grafičke kartice ,uzmi acer 5741g mora imat i5 430 procesor i 5470 ati grafičku konfiguraciju i onda ima još par modela sa više manje rama il veči manji hard to ti je trenutno best buy na tržištu oko 5 soma kuna ti je, sam bez windowsa bum ti ja poslo win 7micu radi ko da je orginal :) najnoviji hardver procesor na 32nm grafička na 40nm prejeben je lap taman sam ga uzeo bratiču i složio sve dobiš ga sa linuxima ja sam to formatiru bubnuo gore win 7 imaš sve drivere na acerovoj stranici za win 7icu
PROOF:
uzeo sam paviliona dv6-2160em vec..jbg kad sam bio ogranicen samo na HP...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju