Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Stvarno odlicno vozi....ali i pada... xD

<< < (5/6) > >>

LoveStunt:

--- Citat: istipa622 - 28 Lipanj, 2010, 23:49:49 ---di je taj drugi clip?  :help:

--- Kraj citata ---
ma taj video ...ima puno klipova ..a ja sam mislio na ovaj drugi ...znaci od 3 sekunde pa do 6 sekundi...taj klip...  :icon_thumright:

Drnda:
blokirao mu je ono gas.. tj na neku foru je full dobio, sajla se negdje zategnula.. to je meni bilo pa mi je sa na zadnjemu proveo 10 metara do prvoga zida  :laughing7:

LoveStunt:
evo...ja sam kod frenda mijenajo karburator i kada sam ga slagao negdje mi se nategnula sajla...i aj dodem na benzu gurajuci motr jer nisam imo benge i napunim ga i idem upalit i odjednom beeeeeeeeeeeeee i TRŠ....odletio je ravno do rubnjaka i u njega se zabio i odletio u zrak....a poslijedice su to da mi se guma probusila felga dobila po piksi a vilica skros skros uvukla u ramu tj spigala... i zato sada vise nemam original vilicu...  :sad3: :sad1:

burekdiller:
ja mislim da to ima veze ti sa karburatorom i minimumom vuko je mozda fals zrak,zato uviek na centralno kad se pali haha vidis ti sad znas to iz iskustva...nazalost ;D ;D

LoveStunt:
nažalost sada znam ...ali malo mi je to za pocetak bilo previse...da se naucim lekcije...  :-[

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju