Tehnički kutak > Tuning skutera
led na skuter kao u audia
yamahaa:
--- Citat: burekdiller - 28 Lipanj, 2010, 23:49:18 ---nisu ti to xenoni to su fus xenoni kao ajmo rec imitacija imas tu kod nas za 30 kuna kao izgleda ko xenon al nije ni blizu,ja jos neznam nekog ko je uspio na 50-tki imat xenon neko vrijeme a da mu akumulator nije popilo u par dana :)
--- Kraj citata ---
ok onda cu obicno svjetlo
burekdiller:
ma ako se napravi kako treba i ako liepo iskombiniras sa ledicama bit ce to jako liepo ;Dsamo kad napravis baci sliku jednu
animatrix:
zabubas jednu od 35W halogenku ak nadjes i to bi bolje svjetlilo nego ove od 15W (pretpostavljam da su te) sto su nutra... imas onih 12v halogenki sto idu na plafon, neznam kak se tocno zovu, to bi se dalo ukomponirati u far...
yamahaa:
--- Citat: animatrix - 28 Lipanj, 2010, 23:57:45 ---zabubas jednu od 35W halogenku ak nadjes i to bi bolje svjetlilo nego ove od 15W (pretpostavljam da su te) sto su nutra... imas onih 12v halogenki sto idu na plafon, neznam kak se tocno zovu, to bi se dalo ukomponirati u far...
--- Kraj citata ---
ti bi da stavim halogenku od 35w svijetlila bi bolje od ove sad i fino sredim sa ledicama i sretan sam lol vec me brine kako da naapravim prekidac za ledice jer bi ja volio da mi nekad rade ledice bez fara a nekad sa farom i kako da prespojm ledice za duga
burekdiller:
pa sta nemozes nekako kill switch napravit il nesto takvo ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju