Tehnički kutak > Injection
cemu najvise sluzi polini casica
Zeljac:
ovako imam doma polini casicu ima casica gumice 3 podloske debela tanja i najtanja i feder sa nekom plastikom a sta je najbolje nisam dobio nikakav prirucnik a kupio je za smjesnu lovu pa me sad zanima
Daci:
prodaj ju meni za smiješnu lovu...
Zeljac:
nebi bas zanima cemu ona pomaze ??
kolko sam ja svatio ona dolazi na onaj filter i kad nabije jaci pritisak onda pusta automacki bi trebao imati jaci sus ako se ne varam e sad kako saznat kolko podloski koji je sintom i jel se povecava potrosnja
Daci:
evo odgovorit ću ti ovdje pa da vide svi...polini čašica se stavlja na kućište injektora umjesto serijske čašice...u tom kućištu se nalazi regulator pritiska benzina...polini čašicom povećavaš taj pritisak pod kojim on propušta benzin...u čašicu ti ide prvo podloška (ako je potrebna) pa feder pa na feder plastični ventilčić onaj...naravno moraš stavit i o-ring koji ide i na serijsku čašicu i plastični prsten preko njega....kolko šajbica to ovisi kakav ti je ostali setup i kolko benge može progutat ...možda će ti radit sa svi šajbicama ...a možda ti neće radit ni bez šajbica pa ćeš trebat mekši feder ko ja na malossi kitu....kolko se sjećam meni sa gljivom i RR-om na serijali je bila dobitna kombinacija najtanja šajbica i taj originalni feder...i tad je motor letio...ubrzanje identično ko sa kitom ... na startu na gas dizo na zadnji...potrošnja naravno raste jer mu daješ više benge al to je nezamjetno...probavaj pa ćeš shvatit sve što sam ti sad reko
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Aerox007:
Upisem u google polini casica i nis ne izbaci :dontknow:
Jel moze neko sliku stavit ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju