Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leovince Zx ili Tecnigas Next-R
ChRiStIaN:
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2010, 04:35:42 ---Next-R je slabiji od ZX-a, provjereno.
--- Kraj citata ---
pricas gluposti...em je bio test koji dokazuje suprotno em ja na temelju osobnog iskustva mogu rec. Koji je tvoj argument?
avr freak:
ajde samo bez svađe.. pitam čisto informativno.. vjerujem da tehnigas ne hrđa tako a sad ostalo o njemu nis neznam i zato me zanima nesto vise :)
wonderkid:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Lipanj, 2010, 11:28:19 ---pricas gluposti...em je bio test koji dokazuje suprotno em ja na temelju osobnog iskustva mogu rec. Koji je tvoj argument?
--- Kraj citata ---
mogu samo rec da je dhorvat isprobao next-r i da je za mrvu bolji od stage 2 spuha bez katalizatora ;D ;D
ChRiStIaN:
--- Citat: avr freak - 29 Lipanj, 2010, 12:22:27 ---ajde samo bez svađe.. pitam čisto informativno.. vjerujem da tehnigas ne hrđa tako a sad ostalo o njemu nis neznam i zato me zanima nesto vise :)
--- Kraj citata ---
em ne hrđa em je bolji i jači. Zx je napravljen ko da je od špleha. A i ono hand made...da vidite kak se taj auspuh proizvodi nebi ga vise kupili, toliko o tome, a znam kak se proizvodi, bio sam tamo.
--- Citat: wonderkid - 29 Lipanj, 2010, 12:24:24 ---mogu samo rec da je dhorvat isprobao next-r i da je za mrvu bolji od stage 2 spuha bez katalizatora ;D ;D
--- Kraj citata ---
stage2 spuh je sam po sebi neki rezonantan, izvadi mu van sve sto ga gusi i cisto je lako moguce da se otvori on do te granice
efz:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Lipanj, 2010, 15:38:34 ---em ne hrđa em je bolji i jači. Zx je napravljen ko da je od špleha. A i ono hand made...da vidite kak se taj auspuh proizvodi nebi ga vise kupili, toliko o tome, a znam kak se proizvodi, bio sam tamo.
--- Kraj citata ---
kak se proizvode ti auspusi, slobodno nam malo objasnis ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju