Tehnički kutak > Tehnička pitanja

svjećica za baotijana

<< < (2/3) > >>

Duje-s50:

--- Citat: ivan pralas - 28 Lipanj, 2010, 12:54:02 ---
ova desno je za baotiana :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

????????????????? ???
Ja ovdje ne vidim denso uopce! Vidim super bosnu koja je vjerovatno F i to F80P ili F100P ili F95P za tomosa i ova neka liva svicica!
Vec sam stavljao na baotiana svicu i nije tako kratka nego je skoz duga i evo je.
http://www.alibaba.com/product-gs/201948511/FGP_025_CR7HSA_Spark_Plug_Scooter/showimage.html

pralas:

--- Citat: Duje-s50 - 28 Lipanj, 2010, 13:05:50 ---????????????????? ???
Ja ovdje ne vidim denso uopce! Vidim super bosnu koja je vjerovatno F i to F80P ili F100P ili F95P za tomosa i ova neka liva svicica!
Vec sam stavljao na baotiana svicu i nije tako kratka nego je skoz duga i evo je.
http://www.alibaba.com/product-gs/201948511/FGP_025_CR7HSA_Spark_Plug_Scooter/showimage.html

--- Kraj citata ---
lijeva je super bosna ali ona nije za baotiana nego ova desna...
isto je dugi navoj ko ta ngk...

JogFromYamaha:
ing a7rtc to je za baoteka orginalna.
hey ivek imas ti vlasnicka prava da postas tu sliku s svjecicama?

to ti je NGK C7HSA
i preporucam ti ngk svjecicu ne ove kineske gluposti

Duje-s50:

--- Citat: ivan pralas - 28 Lipanj, 2010, 13:25:12 ---lijeva je super bosna ali ona nije za baotiana nego ova desna...
isto je dugi navoj ko ta ngk...

--- Kraj citata ---

Je sada sam vidio da je ista ova je malo na slici izduzena ali uglavnom eto vam u ngk koja je pa je lako pretvorit u bilo koju ako se nema ngk za kupiti jer ima milijun tablica od ngk u drugu marku svjecice!

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Lipanj, 2010, 13:28:03 ---ing a7rtc to je za baoteka orginalna.
hey ivek imas ti vlasnicka prava da postas tu sliku s svjecicama?

to ti je NGK C7HSA
i preporucam ti ngk svjecicu ne ove kineske gluposti

--- Kraj citata ---
hehe,sjetio sam se da si mi poslao tu sliku,pa da im pomognem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju